ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Τα Σκόπια διαψεύδουν το Reuters για τη συνέντευξη Ζάεφ

Η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ κάνει λόγο για εσφαλμένη ερμηνεία της συνέντευξης του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάιεφ στο πρακτορείο Reuters, τονίζοντας ότι οι τέσσερις προτάσεις για το όνομα είναι του διαμεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς.

 
«Αυτό σημαίνει πως οι προτάσεις αυτές υφίστανται, όπως είπε και ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ, όμως δεν πρόκειται για προτάσεις της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας»» αναφέρεται στη σχετική διάψευση της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ.

Σχετικά με τα τμήματα της συνέντευξης στα οποία ο Ζ. Ζάεφ αναφέρει ότι «η ΠΓΔΜ είναι έτοιμη να κάνει μικρές αλλαγές με το όνομα στο σύνταγμα», η κυβέρνηση της γείτονας χώρας αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός δεν εξέφρασε τέτοια στάση σε συνέντευξή του στο Reuters.

«Αντ 'αυτού, ο πρωθυπουργός δήλωσε στον δημοσιογράφο του Reuters ότι η ΠΓΔΜ είναι έτοιμη να αλλάξει το όνομά της, αλλά δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά γιατί είναι ένα πολύ δύσκολο ζήτημα».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, ο Ζάεφ προσθέτει ότι «παραμένει ανοιχτό το ερώτημα εάν υπάρχει« πραγματική ανάγκη »για αλλαγή του Συντάγματος κάτι που η Ελλάδα επιζητεί τους τελευταίους μήνες».

Υπενθυμίζεται ότι οι προτάσεις που αναφέρθηκαν στη συνέντευξη στο Reuters είναι «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας, Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη και Δημοκρατία της Μακεδονίας (Σκόπια)».

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: