ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Νόμιμο και Ηθικό



Του ΝΤΙΝΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ
Ποσώς ενδιαφέρει τον πολίτη εάν ήταν νόμιμο να λαμβάνει η κ. Ρανια Αντωνοπούλου αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, επίδομα κατοικίας. Στα παλαιότερα των υποδημάτων μας , στα… , μην το πω . Η κ. Αντωνοπούλου έχει την οικονομική δυνατότητα να  συντηρήσει την κατοικία της και ίσως και άλλες , καθώς  τα περιουσιακά της στοιχεία είναι πλούσια  και τα παντός είδους εισοδήματά της επαρκή.

Η κ. Υπουργός «αξιοποίησε» έναν νόμο του 2015, χωρίς αιδώ, απλώς και μόνο γιατί την βόλευε. Σιγά τα λεφτά θα πει κανένας καθώς διαθέσει σημαντικά περιουσιακά στοιχεία. Αλλά φαίνεται πως κάποιοι άνθρωποι είναι αχόρταγοι… Και όσον αφορά το νόμο και την ΜΗ πρόβλεψή του οφείλουν να τον αλλάξουν πάραυτα, διότι δεν μπορείς να βάζεις όριο στο επίδομα θέρμανσης αλλά και στο επίδομα ενοικίου αλλά να μην μπαίνει όριο στα κυβερνητικά στελέχη. Και πέραν του νομίμου υπάρχει το ηθικόν μέρος του θέματος το οποίο προφανώς δεν απασχόλησε την κ. Αντωνοπούλου η οποία συμμετέχει ως υπουργός εργασίας –μάλιστα- σε μιαν αριστερή –κατά δήλωσή της – κυβέρνηση . 
Συμμετέχει σε μια κυβέρνηση η οποία έχει κάνει άπειρους συμβιβασμούς και συνθηκολογήσεις αλλά προσπαθεί να κρατήσει τη χώρα όρθια με κάθε πρόσφορο τρόπο και κυρίως με το ηθικό πλεονέκτημα ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και δεν τα φάγαμε μαζί.
Και μια ανόητη , τουλάχιστον συμπεριφορά οδηγεί έναν ολόκληρο κόσμο να απολογείται , επιπλέον, αναγκάζει –αλήθεια γιατί;- υπουργούς και βουλευτές στελέχη και μέλη να απολογούνται στο όνομα ποιου πράγματος; . Καμία βεβαίως σημασία δεν έχει αν το νόμιμο ποσό είναι μικρό . Η επίπτωση του στο ηθικό και την ηθική του Σύριζα είναι τεράστια και δεν μπορεί ούτε πρέπει να μείνει ως λεκές . Ο δρόμος είναι ένας . Στο σπίτι σας χωρίς επίδομα…
Για να μη απολογούνται , να λοιδορούνται να συκοφαντούνται και να υβρίζονται άνθρωποι που κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και την καρδιά του πέτρα στηρίζοντας ένα εγχείρημα που το αντιστρατεύονται συμφέροντα , συμφεροντολόγοι  ..νοβαρτιστές , εξοπλιστές , εθνοκάπηλοι και υποκριτές κάθε είδους.
Γκέγκε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: