ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Κυρανάκης για προκλητικότητα και παιχνίδια της Ελλάδας στο Αιγαίο


Μόνο ο κ. Κυρανάκης και η Ν.Δ. φαίνεται να μην αναγνωρίζουν τη διαρκή τουρκική προκλητικότητα ως αιτία της κρίσης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Αντίθετα μικροπολιτικά φερόμενοι ρίχνουν τις ευθύνες στην ελληνική πλευρά υιοθετώντας μια συνεπή, αντεθνική στάση.

Ένα ανέλπιστο «δώρο» στην απέναντι πλευρά παραχώρησε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Κ. Κυρανάκης στην ΕΡΤ, επιρρίπτοντας ευθύνες για την κρίση στα ελληνοτουρκικά, στην ελληνική πλευρά.

Ο κ. Κυρανάκης θέλησε να νουθετήσει την ελληνική κυβέρνηση καλώντας την «να μην παίζει παιχνίδια στο Αιγαίο» ενώ παράλληλα μίλησε για «προκλητικότητα» του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι «όταν ο κ. Καμμένος έχει συγκεκριμένη προκλητικότητα στο Αιγαίο αυτό έχει αποτελέσματα και αν δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένες προκλήσεις από την άλλη μεριά. Μην παίζεται παιχνίδια στο Αιγαίο». «Προφανώς στο χειρισμό των ελληνοτουρκικών σχέσεων ευθύνη έχει η κάθε κυβέρνηση, τώρα κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Με δεδομένες τις αντίστοιχες δηλώσεις του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα στις 15 Φεβρουαρίου, ότι η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο είναι συνέπεια μιας ανεύθυνης, και γι’ αυτό επικίνδυνης, στάσης της κυβέρνησης".

Σε επικίνδυνες ατραπούς μπαίνει η Ν.Δ. και καλό θα ήταν κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσει τι εννοεί μιλώντας για προκλητικότητα, από την ελληνική πλευρά στο Αιγαίο...

Πηγή: Κατ. Μπρέγιαννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: