ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

«Η προστιθέμενη αξία Πελοποννήσου» στο 10ο Συνέδριο

Με παρόντες άπαντες τους δημάρχους!
 
Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 26.2.2018, στις 11 πμ, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τριπόλεως, με τις ομιλίες του Δημάρχου της Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη και συνεχίζεται αύριο Τρίτη 27.2.2018 το 10ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανάσυγκρότηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τίτλος του Συνεδρίου «Η προστιθέμενη αξία της Πελοποννήσου».


Έρχεται ως επόμενο βήμα της κυβέρνησης, μετά από αυτό το επιτυχημένο που επετεύχθη στην Πάτρα, για την παραγωγική ανασυγκρότηση των νομών Αχαΐας, Ηλείας, Αιτ/νίας, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των αναγκών για την επίλυσή τους, ώστε να προχωρήση συγκροτημένα ο προγραμματισμός έργων αναπτυξιακών που θα δώσουν ώθηση στις τοπικές κοινωνίες.

Την εναρκτήρια ομιλία, έκανε στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου, ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου.


Το Συνέδριο διεξάγεται με την συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου (περιφερειάρχης Π. Τατούλης) τον Δήμο Τριπόλεως (δήμαρχος Δημ. Παυλής) του Πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα και την συμμετοχή δώδεκα υπουργών, πλειάδας υφυπουργών, Γραμματέων και φορέων της περιοχής.

Μέσω της διαβούλευσης που θα γίνει, κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, θα επιδιωχθεί η κατάρτιση ενός οδικού χάρτη ενεργειών σε συνάρτηση αφενός με τις προτεραιότητες της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021», αφετέρου με τις πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν ήδη αναπτυχθεί ή σχεδιαστεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σηματοδοτώντας τη μετάβαση της περιοχής, από την εποχή της κρίσης στην εποχή της δίκαιης ανάπτυξης.

Αξιοσημείωτο είναι ότι  ενώ στην Πάτρα ο δήμαρχος Πατρέων απαξίωσε το αντίστοιχο 9ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο, στην Τρίπολη συμμετέχουν άπαντες οι δήμαρχοι της Περιοχής, ήτοι οι: 

Άργους-Μυκηνών Δημ. Καμπόσος.
Καλαμάτας Παν. Νίκας.
Κορινθίων Αλέξ. Πνευματικός.
Ναυπλιέων Δημ. Κωστούρος.
Σπάρτης Βγγ. Βαλιώτης.
Τρίπολης Δημ. Παυλής.

Το 10ο περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Πελοποννήσου θα ολοκληρωθεί στις 19:30 το βράδυ της Τρίτης αύριο, με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ θα προηγηθούν χαιρετισμοί του περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη, της αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, Κωνσταντίνας Νικολάκου και του δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή.

ΔΕΙΤΕ το πρόγραμμα του Συνεδρίου στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση.

Εδώ το πρόγραμμα:
https://drive.google.com/file/d/174ck6YKB-M8uAKcFm0m3a-AoU9-oqCzY/view


Δεν υπάρχουν σχόλια: