ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Αποθεώθηκε ο υφυπ. Υγείας Παύλος Πολάκης στην Πάτρα

Με μία μεγάλη ανθοδέσμη τον υποδέχθηκαν στο νοσοκομείο του «Άγ. Ανδρέα»

Η δημοφιλία του υφυπ. Υγείας Παύλου Πολάκη, είναι γνωστή ως έναν βαθμό, όπως επίσης και η μαχητικότητα με την οποία υπερασπίζεται την δημόσια Υγεία και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ επ' αυτής.
 
Άλλωστε συνάδελφος γιατρός είναι ο ίδιος και καταγόμενος από την γενιά της λεβεντομάνας Κρήτης! Είναι όμως άλλο πράγμα να το λες ή να το γράφεις κι άλλο να το ζεις στις ιδιαίτερες στιγμές του.

Και προχθές την Τρίτη το απόγευμα στο Royal (πρώην Πτωχοκομείο) της Πάτρας, όπου θα γινόταν η ομιλία Πρωθυπουργού Τσίπρα και το κλείσιμο των εργασιών του 9ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου ΔΕ, το οποίο συνδυοργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τα υπουργεία της κυβέρνησης και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία, αφού οι πολίτες και 250 φορείς των τριών νομών της Περιοχής, είχαν την  ευκαιρία να μαλώσουν τους υπουργούς για όσα δεν έκαναν ακόμη και να τους ευχαριστήσουν για όσα  καλά μέτρα πήραν, συνέβη το απροσδόκητο.

Κατά την είσοδο την είσοδο των στελεχών υπουργείων και Περιφέρειας ΔΕ, σε κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο Παύλος Πολάκης και τότε το κατάμεστο κόσμου Royal άρχισε να δονείται από το χειροκρότημα και τις ιαχές, που ήσαν τόσο επίμονες, ώστε κάποια στιγμή δόθηκε η εντύπωση πως πρόκειται για την είσοδο του Πρωθυπουργού

Διαπιστώθηκε πως ήταν λάθος, καθώς δέκα μέτρα πιο πίσω ακολουθούσε ο Πρωθυπουργός, που ξεσήκωσε και πάλι το πλήθος.

Κι αυτό ήταν ένα μεγάλο δείγμα της δημοφιλίας τους στους πολίτες της Αριστεράς.

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας Τσίπρας κι ενώ η ώρα άρχισε να πλησιάζει στις 11 μμ, άρχισαν οι αναρτήσεις, με τις οποίες αποθεώνονταν. Κι αυτές ήταν το απόσταγμα της διήμερης επαφής του πολιτικού χώρουν της ριζοσπαστικής αριστεράς με τους πολίτες μέσω του Συνεδρίου. Και όχι μόνον. 

Τα όσα έργα ανέφερε ο Αλέξης για την περιοχή της ΔΕ, όπως και στήριξή του τόσο από τον Περιφερειάρχη ΔΕ, όσο και από  τον Δήμαρχο Αγρινίου, αναπτέρωσαν το ηθικό των πολιτών που εδώ και δέκα χρόνια πληρώνουν τις αμαρτίες της κακοδιοίκησης της χώρας και της κατασπατάλησης των πόρων της, με τις δημόσιες υπηρεσίες της διαλυμένες, τα νοσοκομεία της να λειτουργούν στα όρια του ξεχαρβαλώματος και τους πολίτες να πληρώνουν αυξημένη τη συμμετοχή στο φάρμακο, από 10% στο 25% για να κατεβεί το κόστος της Υγείας, σύμφωνα με τις επιταγές των δανειστών, που το έβλεπαν  συνεχώς να ανεβαίνει, εξ αιτίας των «τρωκτικών».  Δείτε το σκάνδαλο της Novartis και κατανοείστε το βάθος των λεγόμενων.

Η παρακάτω ανάρτηση, που προέρχεται από τον νοσοκομειακό χώρο, ο οποίος επλήγη περισσότερο, είναι ενδεικτική του κλίματος ανάτασης που δημιούργησαν οι εργασίες του 9ου Περιφερειακού Συνεδρίου.

Η μεγάλη ανθοδέσμη που κρατά ο Υφυπουργός προέρχεται από την λατρεία των συμβασιούχων του Άγ. Ανδρέα, που δεν ξεχνούν την καθοριστική απόφαση της κυβέρνησης να ελευθερώσει από τα δεσμά των εργολάβων τις καθαρίστριες, αλλά και να συμβάλει στην εξυγείανση των οικονομικών του Νοσοκομείου. 

Και μιάς και ο λόγος περί οικονομικών, πληροφορίες αναφέρουν πως αυτά για το Νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα, όχι μόνον δεν... βυθίστηκαν, όπως  κακοηθέστατα διαδίδουν κάποιοι που βλέπουν με «μισό μάτι» να έχει κερδηθεί το στοίχημα της Υγείας και σταδιακά να ανακάμπτει από την νάρκη που το είχαν ρίξει, αλλά σημείωσαν και άνοδο. Ο ισολογισμός του 2017 βγήκε κερδοφόρος με πρόσημο το συν (+), λόγω της συναιτής διαχείρισης. 




Γ.Ν.Π Αγ ΑΝΔΡΕΑ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!
Souzana Vasileia προς Παυλος Πολακης
Γ.Ν.Π Αγ ΑΝΔΡΕΑ .
Η ανθοδέσμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: