ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Το Istologio G. Mosxou αργεί. Ες αύριον τα σπουδαία

 
Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα σήμερα, με τις ιδιατερότητές της. Όλες οι γωνιές της πόλεις παραδόθηκαν στην τσίκνα από σουβλάκια, λουκάνικα και παντσέτες. Οι μερακλήδες ξεκίνησαν από το πρωί, στα γνωστά στέκια και η οινοκατάνυξη συνεχίζεται μέχρι αργά, όπως την καλεί  το έθιμο. 


Οι νέοι στα δικά τους στέκια βρίσκονται σε ευθυμία, ενώ σήμερα για πρώτη φορά το βάρος του Δήμου Πατρέων δίδεται στο πάρκο της Ακτής Δυμαίων, με την προσφορά στους πολίτες οκτώ χιλιάδων σουβλακίων. Άρτος και θέαμα...

Για την Πάτρα, αυτή η μέρα είναι κορυφαίο γεγονός, καθώς σηματοδοτεί την είσοδο προς την τελική ευθεία του Καρναβάλου, με δεύτερη πρόγευση το Καρναβάλι των Μικρών, που θα γίνει την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ενώ θα ακολουθήσει το κυρίως Πατρινό Καρναβάλι της επόμενης Κυριακής, με την καύση του πρωταγωνιστή του Γέλωτος  στο λιμάνι, προ του κέντρου της πόλης.

Απόψε είναι η γιορτή των ψησταριών και των μπυραριών, ιδίως στην άνω Πόλη, την εγκατελειμμένη  και αργότερα στις ταβέρνες για τα υπόλοιπα. Άρα πως να λείψει ο διαχειριστής του Istologiou G. Mosxou από το... πάρτι; (Σ.σ.: όχι της Novartis, προς Θεού).

Ες αύριον λοιπόν τα σπουδαία, λόγω αργίας. Και καλή διασκέδαση, για να... πάνε κάτω τα μνημόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: