ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Στη Βουλή το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων από τον Π. Λαφαζάνη


Τις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να υποστηρίξει πολιτικά και νομικά την υπόθεση των Ελλήνων θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας ζητεί να πληροφορηθεί ο βουλετής του ΣΥΡΙΖΑ Παν. Λαφαζάνης με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.
Όπως τονίζει, "έχει ιδιαίτερη σημασία για τη χώρα μας η δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ενώ τα θέματα των γερμανικών επανορθώσεων αποκτούν κρίσιμη διάσταση, ιδιαίτερα υπό τις σημερινές συνθήκες".
Υπογραμμίζει επίσης ότι "η εγκληματική στάση των ελληνικών κυβερνήσεων ενταφίασε στη χώρα μας τις διεκδικήσεις των συγγενών των Ελλήνων θυμάτων για ηθική και υλική αποζημίωση" και καταλήγει ερωτώντας αν σκοπεύει επιτέλους -και πότε- η ελληνική κυβέρνηση να κινήσει το θέμα της επιστροφής του αναγκαστικού κατοχικού δανείου της χώρας μας προς τη Γερμανία και το θέμα των γερμανικών επανορθώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: