ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Βαρέλια αγνώστου περιεχομένου απορρίφθηκαν στο Δρέπανο Αχαΐας


 
Το Πανεπιστήμιο Πατρών ερευνά την επικινδυνότητά τους 

  
 
 Από την δημοτική αρχή Πατρέων ανακοινώθηκαν τα παρακάτω, που καθόλου, μα καθόλου δεν μας τιμούν:

Άγνωστοι το βράδυ του Σαββάτου, 17-9-11, πέταξαν σε περιοχή του Δρεπάνου (κοντά στην πρώην ΑΜΙΑΝΤΙΤ), 40 βαρέλια, που περιείχαν άγνωστο υλικό και έντονη οσμή, ενώ σε όσους πλησίασαν στο σημείο, προκάλεσαν έντονη δυσφορία στα μάτια και στο αναπνευστικό. Άμεση η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής και συγκεκριμένα του Αντιδημάρχου Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Δημοτικής Ενότητας Ρίου κ. Κώστα Μπουρδούλη, ο οποίος μόλις ενημερώθηκε στις 9 το βράδυ του Σαββάτου, ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομική Διεύθυνση, αλλά και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάτρας,  οι οποίες έσπευσαν στην περιοχή και ως πρώτο μέτρο απέκλεισαν με κορδέλες το χώρο.
Την Κυριακή 18-9-11, το πρωί, ο κ. Μπουρδούλης, ενημέρωσε τον Αντιπρύτανη, καθηγητή κ. Κροντηρά, ο οποίος σε συνεργασία με τον καθηγητή Χημείας κ. Πούλο, πήγαν στην περιοχή, συνοδευόμενοι από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, προκειμένου να πάρουν δείγμα, από το περιεχόμενο των βαρελιών. Πήραν τρία δείγματα, το ένα εκ των οποίων, παραδόθηκε σήμερα 19-9-11 στο τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και στον κ. Αγγελόπουλο, προκειμένου να σταλεί στο Χημείο του Κράτους, για ανάλυση.
Εκείνο που ζήτησε ο κ. Μπουρδούλης από Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ, είναι η άμεση απομάκρυνση των βαρελιών και η καταστροφή τους, αμέσως μόλις διαπιστωθεί η ταυτότητα του περιεχομένου, και φυσικά η έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος είναι ο ασυνείδητος που τα πέταξε σε δημόσιο χώρο.
Να σημειωθεί, ότι στην όλη προσπάθεια, υπήρξε στενή συνεργασία του κ. Μπουρδούλη, με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δρεπάνου κ. Χρ. Τσάκα και την πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου κυρία Κυριακή Καρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: