ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Καθηγητές παίρνουν διπλούς μισθούς και εξαφανίζουν το Μνημόνιο

Η Αννούλα, η υπουργός των ανύπαρκτων σχολικών βιβλίων.

Τι άλλο θα ακούσουν τα... μάτια μας και θα δουν τα... αυτιά μας. Φαίνεται ότι εκεί στο 3ο Γραφείο της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης στην Πάτρα, όλα λειτουργούν ρολόι. Το Μνημόνιο το εξαφάνισαν και η ζωή περνά τριφυλλή για τους δημοσίους εκπαιδευτικούς. Οι μισθοί πέφτουν τακτικά και ακουτσούρευτοι στην γκανιότα τους και όλοι παιρνούν ζωή χαρισάμενη. Ένα μικρό πρόβλημα που υπάρχει με την μισθοδοσία είναι ότι το Υπουργείο της Αννούλας - που άφησε τρομάρα της τα παιδιά χωρίς βιβλία με την έναρξη της σχολικής χρονιάς - τους ζήτησε να ορίσουν τράπεζα και να ανοίξουν βιβλιάριο χωριστό από αυτό της ή του συζύγου, αλλάζοντάς τους την συνήθεια να έχουν κοινή κατάθεση. 
Αυτό όμως τους μπέρδεψε, τους δικαιούχους και ξαφνικά εδώ και λίγο καιρό βλέπουν στο τραπεζικό βιβλιάριό τους να μπαίνουν διπλοί οι μισθοί για τον ίδιο μήνα. Άρχισαν να σταβροκοπιούνται και να συγχωρούν τα πεθαμένα της Αννούλας με αυτά τα θαύματα που έβλεπαν στο βιβλιάριό τους. Ώσπου ελύθη το μυστήριο και τότε... ακολούθησαν τα γαμοσταυρίδια. Πάλι την πλήρωσαν τα πεθαμένα της! Αφήστε που η ίδια απόκτησε γαμπρούς καθηγητές, τόσους όσοι και οι καθηγητές της Μέσης Εκπαίδευσης!
Τι είχε γίνει; Τίποτε σπουδαίο. Απλώς κατά την εισαγωγή των στοιχείων κάθε εκπαιδευτικού στο σύστημα της μηχανοργάνωσης που εστάλη στην Αθήνα για να ληφθεί υπόψιν ο κάθε εκπαιδευτικός χωριστά, κάποιο ξεφτέρι υπάλληλος τα έκανε μούσκεμα. Αλλά υπομονή από τον επόμενο μήνα ίσως σάξουν τα πράματα. Όμως μισθό δεν νομίζω να πάρουν όσοι πήραν διπλό μέχρι τώρα.
Είπαμε όσοι πείρατε πείρατε!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: