ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Σύζυγοι δημ. υπαλλήλων, δηλαδή σύζυγοι κοπρίτες, κατά τον Γιωργάκη!

Αριστερά ο γραμμ. Γ. Λυμπέρης, μέσον ο πρόεδρος Θεόδ. Τσελέπης.


Το να αντιμετωπίζεις με θάρρος και χιούμορ την κατάσταση ακόμη κι αν βρίσκεται σε οδυνηρό σημείο, είναι προνόμιο των πολιτικοποιημένων ατόμων και αυτών που έμαθαν να μην σκύβουν το κεφάλι.  Διότι η ελπίδα πάντα, μα πάντα πεθαίνει τελευταία. Και στην περίπτωση των εργαζομένων της "Ολυμπίας Οδού" στην οποία συμμετέχει η γαλλική εταιρεία VINCI, με το εργοτάξιό της στο Δρέπανο Αχαΐας, που έχει αναλάβει την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Ελευσίνα-Τσακώνα, το παιχνίδι δεν έχει χαθεί στα αποδυτήρια.
Γιαυτό, ως πολιτικοποιημένοι άνδρες, έσπευσαν πρόεδρος και γραμματέας να ξεκινήσουν την συνέντευξή τους που έδωσαν την Πέμπτη 15-9-11, στα γραφεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, συγχρονισμένοι το πνεύμα των ημερών που καλλιεργούν τα παπαγαλάκια των μεγάλων ΜΜΕ της Αθήνας.

"Είμαι ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΓΑΛΑΡΙΑ", είπε ο Θεόδ. Τσελέπης. "Και έχω σύζυγο που εργάζεται στο Δημόσιο. Δηλαδή είμαι σύζυγος κοπρίτη", είπε. Και όλοι μείναμε άφωνοι!
Με τα ίδια ακριβώς λόγια ξεκίνησε και ο γραμματέας Γιώργος Λυμπέρης. Γιατί και αυτός έχει γυναίκα που εργάζεται στο Δημόσιο.

Και ω του θαύματος, την ίδια ημέρα στην πρωτεύουσα, ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στους υπουργούς του, στηλίτευσε την στάση των ΜΜΕ και των Δημοσίων Υπαλλήλων, διότι τα πρώτα αντιδρούν στο ξεχαρβάλωμα της ΕΡΤ και οι δεύτεροι αντιστέκονται στο ενιαίο μισθολόγιο που συνοδεύεται από την χατζάρα των απολύσεων.
καθένας φτιάχνει το τσιφλίκι του, το φέουδό του" είπε και αφού ταύτισε όλο το Δημόσιο με το πελατιακό κράτος που έστησε το κόμμα του επί τόσα χρόνια, ακολουθώντας συνταγές των προκατόχων του απεφάνθη ότι "σε αυτό πρέπει να μπει ένα τέλος".
Πληροφορίες, της ιδίας ημέρας, που ήθελαν το ίδιο τέλος να έμπαινε και στο επίδομα τριτέκνου 2.145 ευρώ το χρόνο, που λαμβάνει ο αντιπρόεδός του Θ. Πάγκαλος, πέραν του παχυλού μισθού του ως αντιπροέδρου, ελέγχοναι ως ανακριβείς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: