ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Και μετά θα κάαααθεσαι !


Η αποστροφή του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ: ''Θα αγωνιστώ να υπάρχει ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια'' θα μπορούσε να αποδοθεί και διαφορετικά για να μην χτυπάει άσχημα. Οι προτάσεις στις δικτυακές συζητήσεις δίνουν και παίρνουν
H δήλωση μπορεί να διαβαστεί ως ''Θα αγωνιστώ να υπάρχουν 3-4 άνεργοι σε κάθε οικογένεια'' ή "Η χώρα θα βγει από την κρίση αν κάθε 4-5 άτομα δουλεύει ο ένας"
ή σε λοβέρδειο εκδοχή "4.000.000 εργαζόμενοι ταλαιπωρούν 7.000.000 Έλληνες και μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν" ή σε εκδοχή Μαρίας Αντουανέττας: "Σε μια οικογένεια φίλου μου βιομήχανου, δουλεύει μόνο αυτός. Μια χαρά τα βγάζουν πέρα".
Α λα Μανώλης Καψής: "Είναι ανήθικο σε μια οικογένεια να δουλεύουν δύο, γιατί σε μια άλλη δεν θα δουλεύει κανένας". Εκτός αν φταίνε οι δημόσιοι, οπότε "θα απολυθούν από το Δημόσιο όσοι υπάλληλοι έχουν κι άλλο εργαζόμενο στην οικογένειά τους". Άλλωστε, όπως έκπαλαι γνωρίζουμε, "Εργασία μήτηρ πάσης κακίας".
Α.Ω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: