ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

"Ύστατο χαίρε" στον Γεώργιο - Αλέξανδρο Μαγκάκη


Τελευταίο κατευόδιο για τον αγωνιστή νομικό.

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών και κηδεύτηκε με τιμές υπουργού εν ενεργεία
 
Το “ύστατο χαίρε” σε μία σπουδαία προσωπικότητα του δημοκρατικού χώρου και των δικαιωμάτων, τον Γεώργιο - Αλέξανδρο Μαγκάκη, είπαν στις 8-9-11 το απόγευμα στο Α' Νεκροταφείο πολιτικοί, δικαστικοί, συναγωνιστές του από τον αντιδικτατορικό αγώνα.
Ο Γ.- Α. Μαγκάκης, που απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών, κηδεύθηκε με τιμές εν ενεργεία υπουργού. Εκ μέρους της κυβέρνησης τον αποχαιρέτισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δ. Ρέππας, επισημαίνοντας για τον εκλιπόντα ότι “δίδαξε ήθος συλλογικότητα και δεν δίστασε να αναλάβει ευθύνες, χωρίς να τον αλλοιώσει η εξουσία”.
Άγημα των Ενόπλων Δυνάμεων απέδωσε τιμές, ενώ παρόντες ήταν το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς, Μ. Γλέζος, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτ. Παπαϊωάννου, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Π. Ευθυμίου, ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος κ.ά. 
Εξάλλου τη βαθιά οδύνη του συνόλου των δικαστικών λειτουργών και των μελών του ΝΣΚ της χώρας, για την απώλεια “του διακεκριμένου πανεπιστημιακού δασκάλου και υπουργού Δικαιοσύνης, του οποίου η πανεπιστημιακή διδασκαλία, το πέρασμα από το υπουργείο Δικαιοσύνης, το επιστημονικό έργο, η στάση ζωής και το υποδειγματικό ήθος του ενέπνευσαν ολόκληρο το νομικό κόσμο” εξέφρασαν με κοινό ψήφισμα που εξέδωσαν η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών Συμβουλίου Επικρατείας, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου και η Ένωση Μελών Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: