ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΔΗΜΑΡ χωρίς ΣΥΝ, ΣΥΡΙΖΑ θέλει τον σοσιαλιστικό χώρο


Αρνείται συνεργασία με τον ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλώσεις του προέδρου της Φ. Κουβέλη
 
Ερωτηθείς ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης για το αν πρέπει να προκηρυχθούν σύντομα εκλογές απάντησε πως για τη ΔΗΜΑΡ το ζητούμενο είναι η αλλαγή του περιεχομένου της πολιτικής και πως, αν δεν υπάρξει, «τότε οι εκλογές προβάλλουν ως η μόνη λύση διεξόδου για τον ανακαθορισμό των πολιτικών συσχετισμών».  Ξεκαθάρισε ότι σε τέτοια περίπτωση το κόμμα του θα κατεβεί αυτόνομο και απέρριψε εκ νέου οποιαδήποτε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΣΥΝ.
«Ούτε ο ΣΥΝ, πολύ δε περισσότερο ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ανταποκρίνονται στα κριτήρια τα οποία θέσαμε για την ανασυγκρότηση του ευρύτερου σοσιαλιστικού και δημοκρατικού χώρου. Και το λέω αυτό διότι η αναφορά σε επιστροφή σε παλαιοκομμουνιστικές θέσεις είναι πρόδηλο ότι αφορά κι αυτές τις δυνάμεις. Και βεβαίως θα σας έλεγα ότι δεν είναι ευχερής ο διαχωρισμός του Συνασπισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν μάλιστα ο Συνασπισμός μετέχει στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα σε έναν ΣΥΡΙΖΑ εξελισσόμενο με δομές κόμματος.
Διαφορετικά αν είχαν τα πράγματα, θέλω να σας βεβαιώσω ότι δεν θα αποχωρούσε το 35% των μελών του συνεδρίου του Συνασπισμού, το οποίο προσήλθε στη συγκρότηση της Δημοκρατικής Αριστεράς. Το πρόβλημα είναι βαθύτατα πολιτικό, υπάρχουν πολιτικές διαφορές, έως και αντίπαλες θέσεις» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: