ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Το παρόν και το μέλλον των παιδιών στο δήμο Αιγάλεω

 

Στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας της Ρ. Δούρου και του Δημάρχου Λ. Σκλαβούνου

Όλα τα προβλήματα του Δήμου Αιγάλεω βρέθηκαν σήμερα στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας είχαν η βουλεύτρια Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Λάμπρος Σκλαβούνος στο Δημαρχείο της πόλης. Στη συνάντηση μετείχαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας Θωμαϊς Γεωργούλη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ηλίας Βαϊου, ο σύμβουλος Δημάρχου Γιώργος Ροδάτος, ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Μπίρμπας, ο πρώην Αντιδήμαρχος Κώστας Φίλης, ο Συντονιστής της ΟΜ1 ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αιγάλεω, Ανδρέας Μεταξάς και η Γραμματέας Συντονιστικού της ΟΜ1 ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αιγάλεω, Φάλια Σταυροπούλου.
Η συνάντηση ξεκίνησε με εκτενή αναφορά στις συγχωνεύσεις και τις καταργήσεις τμημάτων που αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας και που πλήττουν και σχολεία του Αιγάλεω με αφορμή τη σχετική ερώτηση που έχουν καταθέσει στο Υπουργείο Παιδείας βουλεύτριες και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, με πρωτοβουλία της Ρένας Δούρου αλλά και το σχετικό ομόφωνο Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.
Ακολούθως ο Δήμαρχος Λ. Σκλαβούνος έκανε εκτενή αναφορά στο σύνολο των προβλημάτων και των εκκρεμοτήτων του Δήμου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα σχολικής στέγης. Και κυρίως στην ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών αποκατάστασης των σεισμόπληκτων σχολείων, 17ου, 7ου και 11ου. Ο ίδιος έθεσε την επιτακτική ανάγκη της ενεργειακής αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου, κόστους 8 εκατομμυρίων ευρώ καθώς εκείνη του Πνευματικού Κέντρου Γ. Ρίτσος. Τονίστηκε παράλληλα ο μεγάλος στόχος της υλοποίησης της Πράξης Εφαρμογής του Ελαιώνα με έργα υποδομής στο πλαίσιο Επιχειρησιακού Σχεδίου.
Η Ρένα Δούρου συμφώνησε στη χάραξη κοινής πορείας και συντονισμού των ενεργειών για να υπάρξει πρόοδος στις σοβαρές εκκρεμότητες και τα προβλήματα του Δήμου, εντός κι εκτός Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: