ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Κτηνωδία- Ισραηλινοί πετούν Παλαιστίνιους από ταράτσα

Δυτική όχθη
platform X

Άγρια κτηνωδία φέρεται να σημειώθηκε στη Δυτική Όχθη, όπου Ισραηλινοί στρατιώτες σπρώχνουν με κλωτσιές και εντέλει πετούν τραυματισμένο Παλαιστίνιο από ταράτσα κτιρίου.

Ειδικότερα, όπως αποκαλύφθηκε, σε βίντεο που έκανε ανάρτηση στο X  ο πρέσβης της Παλαιστίνης στη Βρετανία «Από ταράτσα στην πόλη Καμπατίγια έξω από την Τζενίν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ισραηλινοί στρατιώτες πετούν τραυματισμένους άνδρες».

«Αυτή είναι η «αυτοάμυνα» του Ισραήλ» γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο πρέσβης της Παλαιστίνης στη Βρετανία.
 
Αντίστοιχα σκληρά βίντεο από το σημείο, στο X έχει ανεβάσει και η ανταποκρίτρια του Al Jazeera Hamdah Salhut σημειώνοντας πως «τουλάχιστον 5 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινές δυνάμεις κατά τη διάρκεια στρατιωτικής επιδρομής».

Οι παραπάνω εικόνες προκάλεσαν την σφοδρή αντίδραση της Χαμάς που έκανε λόγο για «γενοκτονία εναντίον του λαού μας στη Γάζα».

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε «οι βάρβαρες ενέργειες που διαπράχθηκαν από τον σιωνιστικό στρατό κατοχής στην Καμπατίγια, δυτικά της Τζενίν, επιβεβαιώνουν την κτηνωδία και την ωμότητα όλης αυτής της κατοχής, η οποία διαπράττει σφαγές και γενοκτονία εναντίον του λαού μας στη Γάζα εν μέσω διεθνούς σιωπής και αμερικανικής πολιτικής και στρατιωτικής κάλυψης». 

«Ο ακρωτηριασμός και η κακοποίηση των πτωμάτων των μαρτύρων συνιστούν ένα αποτρόπαιο έγκλημα που πρέπει να καταδικαστεί σθεναρά από όλες τις χώρες, διεθνείς οργανισμούς και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων» προσθέτει.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: