ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Ενημερωτική συνάντηση στην Τ.Κ. Μονοδενδρίου


Ο Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Φωκίωνας Ζαΐμης, με τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Φωκίωνα Ζαΐμη, με τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Μονοδενδρίου με κεντρικό θέμα συζήτησης τη διάνοιξη δρόμου διαφυγής για λόγους πολιτικής προστασίας.

Η συνάντηση προέκυψε ως απόρροια σχετικού αιτήματος του Προέδρου της Κοινότητας Ιωάννη Κοζιώρη για παραχώρηση μέρους της σιδηροδρομικής γραμμής για τη δημιουργία κοινόχρηστου αγροτικού δρόμου ενώ εντάσσεται σ ’ένα ευρύτερο πλαίσιο τακτικών επαφών του Αντιπεριφερειάρχη με Πρόεδρους της Αχαΐας.

Για το εν λόγω ζήτημα, ο κ. Ζαΐμης, μετέβη στην Αθήνα, όπως αρχικά είχε δεσμευτεί, και συναντήθηκε προσωπικά με τον Πρόεδρο του ΟΣΕ, Γιάννο Γραμματίδη, ο οποίος ενέκρινε, προφορικά αλλά και γραπτώς το αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη.

«Είμαστε σε συνεχή επαφή με όλες τις Τοπικές Κοινότητες με σκοπό την επίλυση θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων μας. Παρεμβαίνουμε σε κάθε θέμα που είναι συναφές με την Πολιτική Προστασία και την ασφάλεια των κατοίκων  με σκοπό την μέγιστη δυνατή θωράκιση των περιοχών και την πρόληψη έναντι φυσικών καταστροφών και αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαΐμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: