ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Συνεχίζεται η φαρσοκωμωδία στους Σπαρτιάτες

ΣΤΙΓΚΑΣΝέο επεισόδιο: Πλαστογραφία μετά τη διαγραφή βουλευτών!

Πλαστογραφία καταγγέλλει ο πρόεδρος του νεοφασιστικού μορφώματος Σπαρτιάτες, βασίλης Στίγκας, αναφορικά με την ανακοίνωση εναντίον του που εξέδωσαν οι βουλευτών του μετά τις αναφορές περί Greek Mafia και Δον Κορλεόνε.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στίγκας αναφέρει πως «εμφανίστηκε μέσω ενός ψευδεπίγραφου λογαριασμού με το όνομα ”ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”, ανακοίνωση που φέρεται να κάνουν έντεκα βουλευτές του κόμματος, η οποία κατ' ουσίαν αντιποιείται τη σφραγίδα και την επωνυμία του, αφού ουδέποτε δημοσιεύτηκε από το επίσημο email του τέτοια ανακοίνωση».

Μάλιστα, κάνει λόγο για αντιποίηση από «κάποιο ή κάποια άγνωστα στο κόμμα άτομα», χαρακτηρίζοντας «τελείως αυθαίρετη» την υπογραφή των 11 βουλευτών.

Υπενθυμίζεται ότι κ. Στίγκας χθες παρουσιάστηκε στην Ολομέλεια μόνος του, εξαπέλυσε βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά των βουλευτών του, διέγραψε τρεις εξ αυτών και στη συνέχεια ακολούθησε η επίμαχη ανακοίνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: