ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Βυθισμένος στη λάσπη και ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου

 
Το συντριπτικό κομμάτι του δικτύου του αυτοκινητόδρομου βρίσκεται κάτω από το νερό - Σε ποια τμήματα επιτρέπεται η κυκλοφορία
 Κλειστός παραμένει ο αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, εξαιτίας των εκτεταμένων πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή Γυρτώνης – Σκουρίου (Χ.Θ. 366).

Όπως ενημερώνει η εταιρεία “Aegean Motorway”, η κυκλοφορία επιτρέπεται μόνο στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Λεπτοκαρυά και από τον κόμβο Νίκαιας Λάρισσας, έως την Αθήνα και το αντίστροφο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο από ψηλά που δημοσιεύει η ίδια η εταιρεία, το συντριπτικό κομμάτι του δικτύου του αυτοκινητόδρομου έχει βουλιάξει κάτω από την τεράστια στάθμη του νερού.Πρόκειται για ένα απόκοσμο τοπίο με λασπόνερα και οι περισσότεροι δρόμοι βρίσκονται κάτω από το νερό.

«Πνίγηκε» και το σημείο του συνέβη η ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών

Τέμπη πλημμύρα
FACEBOOK/ΑΕGEAN MOTORWAY

Η ανακοίνωση της Aegean Motorway

Εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας επί του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου λόγω εκτεταμένων πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή Γυρτώνης-Συκουρίου (Χ.Θ. 366).
 
Η κυκλοφορία είναι εφικτή στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Λεπτοκαρυά και από κόμβο Νίκαιας Λάρισας έως Αθήνα και το αντίστροφο.
 
Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Πλημμύρες
SCREENSHOT/YOUTUBE/AEGEAN MOTORWAY
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: