ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Ντεμπούντο και στην Πάτρα το φαινόμενο Κασελάκης!




Πολυάριθμοι νέοι παραβρέθηκαν στο καφέ Hemingway, επί την Ρ. Φεραίου και Γεροκωστοπούλου για να του επιφυλάξουν ενθουσιώδη υποδοχή!


Ενθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν  στον υποψήφιο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασελάκη,  οι νέοι που παραβρέθηκαν απόψε στην συμβολή της Γεροκωστοπούλου με τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Το φαινόμενο της αποδοχής ενός σχετικά νέου υποψηφίου που μπήκε στην κούρσα της διαδοχής την τελευταία ώρα, προκαλεί ποικίλες συζητήσεις, όχι μόνον στον χώρο της Αριστεράς, που είναι φυσικό, αλλά και στον ευρύτερο πολιτικοποιημένο κόσμο, καθώς η άνεση με την οποία χειρίζεται τα καυτά επίκαιρα θέματα της πολιτείας είναι ενδεικτική.

Ωστόσο δεν λείπουν και όσοι δυσπιστούν στο εάν μπορεί να επωμισθεί το βάρος μίας ιστορικής παράταξης, που έλκει την καταγωγή από τα πρώτα χρόνια της Μεταπολίτευσης, αλλά και τις πιέσεις που αναμλενεται να υποστεί από τους αργυρώνητους των κολοπετσωμένων ΜΜΕ, ενώ δεν έλειψαν και αυτοί που συγκρίνουν τον Στέφανο Κασελάκη με τον Αλέξη Τσίπρα.  Και ο Τσίπρας νέος ήταν που ξεπήδησε από το μαθητικό  κίνημα, έλεγαν

Έτσι απόψε, πρώτη εξόρμηση του στην Πάτρα, μιλώντας από το καφέ Hemingway έδωσε το στίγμα του αριστερού, που προβληματίζεται για την ανόρθωση του χώρου, ο οποίος όπως είπε πρέπει  να κάνει χρήση των νέων εργαλείων πολιτικής που εμφανίστηκαν στο πολιτικό προσκήνιο, για να βγει η Αριστερά από τα στενά όριά της. 

«Χθες ήμουν στο Έβρο, ήταν μια γρήγορη επίσκεψη, της τελευταίας στιγμής, για την κατάσταση που επικρατεί εκεί και την απουσία του πρωθυπουργού από την μεγαλύτερη φωτιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σήμερα αρχίζω επίσημα την πρώτη μου περιοδεία για την ηγεσία του κόμματος από την Πάτρα των λαϊκών αγώνων και από την Πάτρα όπου με τον Αλέξη κλείσαμε πριν τις εκλογές στις 25 Ιουνίου. Τότε ήταν μια δύσκολη ατμόσφαιρα, δώσαμε έναν συγκινητικό αγώνα και αυτός ο αγώνας συνεχίζεται. Θα είμαστε εδώ για να αλλάξει το κόμμα από τα μέλη προς τα επάνω και να αλλάξει η πολιτεία από τον πολίτη για τον πολίτη»  ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις από την Αχαϊκή πρωτεύουσα ο Στέφανος Κασελάκης.

Πριν την έναρξη της ομιλίας του, ο Στέφ. Κασελάκης περπάτησε παρέα με μέλη την ΝΕ Αχαΐας τυ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και συζήτησε με πολίτες κάθε ηλικίας, μη παραλείποντας να χαιρετήσει με το γνωστό σήμα της νίκης!



 






Δεν υπάρχουν σχόλια: