ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Τσώτα Παρασκευή (Βιβή) - Τουρισμός Ι - Παρουσίαση Προγράμματος.

Πρόγραμμα Θηραϊκής Πολιτείας:  Τουρισμός I

 

Ανακοίνωση Υποψήφιων Συμβούλων για το ψηφοδέλτιό της

 

ΒΑΛΒΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Εκπαιδευτικός


Καλωσορίζουμε τη Μαρία Βάλβη, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Μαρία, είναι φιλόλογος με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Μονάδων Εκπαίδευσης. 

Το ενδιαφέρον της για τα κοινά και κυρίως για τα παιδιά εκφράζεται και μέσα από την κοινωνική της δράση, όπως διδάσκοντας για ένα έτος στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θήρας.

Κατάγεται από το Εμπορείο και ζει στο Μεγαλοχώρι με το σύζυγο και τα δύο τους παιδιά.

 

ΜΠΕΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ  Ιδιωτική Υπάλληλος


Καλωσορίζουμε την Αγγελική Μπεκρή, που έρχεται να διευρύνει το δυναμικό της παράταξης και να συμβάλλει στην επιδίωξη για την επιτυχία των στόχων της.

Η Αγγελική, έχει αποφοιτήσει από το ΓΕΛ Θήρας και συνεχίζει σήμερα τις σπουδές της στο ΕΛΜΕΠΑ στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομίας. Συμμετέχει σε πολλές εθελοντικές δράσεις, ενώ είναι μέλος χορευτικών σωματίων. Το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον είναι επίσης έντονο, ενώ έχει υπάρξει μέλος του Παγκρατίου Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου.

Κατάγεται και ζει στο Καμάρι. 

 

Πρόγραμμα Θηραϊκής Πολιτείας Τουρισμός I

Ο πολύπλευρος τομέας του Τουρισμού, αποτελεί την κύρια δραστηριότητα αλλά και τον βασικό «αιμοδότη» του τόπου μας. H Θηραϊκή Πολιτεία καταθέτει ένα καλά σχεδιασμένο και μελετημένο πρόγραμμα για το Βιώσιμο Τουρισμό, που υπακούει στις ανάγκες μας αλλά το σύγχρονο γίγνεσθαι της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

 Η Παρασκευή (Βιβή) Τσώτα, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος εξηγεί στο σύντομο βίντεο, τις βασικές κατευθύνσεις του προγράμματος μας.

https://www.youtube.com/watch?v=LU4NByrk7hA

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα μας εδώ:

https://www.thiraikipoliteia.gr/elections-2023/

 

Πρόγραμμα Θηραϊκής Πολιτείας Τουρισμός ΙΙ


   Πρόγραμμα Θηραϊκής Πολιτείας:  Τουρισμός

Ο Τουρισμός συνδέει την Τεχνολογία με το Περιβάλλον, καθώς σήμερα η χρήση της τεχνολογίας καθοδηγεί και εμπλουτίζει την εμπειρία των επισκεπτών του νησιού, αλλά και φέρνει σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη. Η Θηραϊκή Πολιτεία καταθέτει στο Πρόγραμμα της για το Βιώσιμο Τουρισμό, τις πλέον ολοκληρωμένες και σύγχρονες προτάσεις για το πώς αυτό μπορεί να επιτευχθεί στον τόπο μας.

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Εμμανουήλ (Μάνος) Καφιέρης εξηγεί, μέσα από το σύντομο βίντεο. 

https://youtu.be/YduBoEoz0O8

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα μας εδώ:

https://www.thiraikipoliteia.gr/elections-2023/

 

 Πρόγραμμα Θηραϊκής Πολιτείας Τουρισμός ΙΙΙ

 

   Πρόγραμμα Θηραϊκής Πολιτείας:  Τουρισμός IΙΙ

H Σαντορίνη παρουσιάζει σήμερα την εικόνα ενός προορισμού μαζικού τουρισμού. Αυτό μπορεί να ανατραπεί μόνο με τη διεύρυνση  του τουριστικού προϊόντος και των υπηρεσιών μας. Στις προτιμήσεις του σύγχρονου τουρίστα, η  βιωματική εμπειρία είναι το κυρίως ζητούμενο.

Στο πρόγραμμα της για το Βιώσιμο Τουρισμό η Θηραϊκή Πολιτεία καταθέτει μελετημένες και εφαρμόσιμες προτάσεις για αυτό. Τις εξηγεί στο σύντομο βίντεο η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Φλώρα-Λήδα Καραμολέγκου. 

https://www.youtube.com/watch?v=nYDJSzCU_w4

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα μας εδώ https://www.thiraikipoliteia.gr/elections-2023/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: