ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου ο Βασίλης Αϊβαλής

 

«Θερμή η υποδοχή από τους πολίτες στο κέντρο της Πάτρας, γεγονός που γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη για τον αγώνα που δίνουμε για την πόλη»

Στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου περιόδευσε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής μαζί με πολυπληθή ομάδα στελεχών της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» και υποψηφίων συμβούλων.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο υποψήφιος δήμαρχος συνομίλησε με τους πολίτες για τα προβλήματα που τους απασχολούν και άκουσε τις προτάσεις τους σε σχέση με την εικόνα της πόλης, το κυκλοφοριακό, την καθαριότητα, την προσβασιμότητα, τις μετακινήσεις, την επιχειρηματικότητα, τις θέσεις εργασίας κ.α.

«Είχαμε μια θερμή υποδοχή από τους πολίτες στο κέντρο της Πάτρας, γεγονός που μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη για τον αγώνα που δίνουμε για την πόλη μας. Μέρα με την ημέρα η παράταξή μας αποκτά όλο και περισσότερους υποστηρικτές δημιουργώντας ένα πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία» ανέφερε ο κ. Αϊβαλής, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν στην ηλεκτρονική διαβούλευση που είναι σε εξέλιξη και να καταθέσουν τη γνώμη τους για όλα τα καίρια προβλήματα της Πάτρας και της καθημερινότητάς τους.

«Μαζί θα καταρτίσουμε το πρόγραμμα για την Πάτρα της επόμενης ημέρας. Οι πολίτες είναι η κινητήριος δύναμη για κάθε κίνησή μας, για κάθε απόφασή μας» επεσήμανε ο κ. Αϊβαλής. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: