ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

«Φίλος τον φίλο εν κινδύνοις και πόνοις γιγνώσκει...»

 


Και ο Νεοφημοκράτης περιφερειάρχης ΔΕ Νεκτ. Φαρμάκης συνδράμει τον ομόλογό του Αγοραστό στην περισυλλογή των νεκρών ζώων στην Θεσσαλία

«Ο φίλος τον φίλο εν κινδύνοις και πόνοις γιγνώσκει» και συνεπής προς τα από αρχαιοτάτων χρόνων οριζόμενα, και αναγραφόμενα από τον Ζούκη προς διδαχή των νεοεισερχόμενων στην δευτεροβάθμια Εκπαίδευση μαθητών, ο Νεοδημοκράτης περιφερειάρχης ΔΕ Νεκτ. Φαρμάκης, σπεύδει να συνδράμει, με την συμβολή της εταιρείας KAYSIS, τον αποτυχημένον ομόλογόν του Αγοραστόν!

Υπό αυτό το πρίσμα, η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της ΠΔΕ ανακοινώνει ότι την τρέχουσα εβδομάδα (11/9 έως 17/9), η εταιρεία KAFSIS που έχει αναλάβει για λογαριασμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας την περισυλλογή των νεκρών ζώων θα καλύπτει τις ανάγκες της περιοχής με μικρότερο αριθμό φορτηγών, καθότι θα γίνει χρήση φορτηγών της εταιρείας για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών που υπάρχουν για διαχείριση των νεκρών ζώων της πληγείσας από τις φονικές πλημμύρες Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή που βιώνει ο τόπος μας, οι λόγοι έκτακτης ανάγκης επιβάλλουν την διάθεση πόρων της Περιφέρειάς μας για την συνδρομή των πληττόμενων περιοχών, ώστε να αντιμετωπιστεί ο τεράστιος υγειονομικός κίνδυνος που έχει προκύψει.

Η εταιρεία θα εξακολουθήσει να έχει ανοιχτή γραμμή με όλους τους κτηνοτρόφους της Περιφέρειάς μας μέσω του τηλεφωνικού κέντρου που διαθέτει για την καταγραφή των νεκρών τους ζώων και θα προσπαθεί για την παραλαβή τους, το ταχύτερο δυνατό τηρουμένων των αναλογιών.

__________

Σύμφωνα με το σάιτ της εταιρείας, η Kafsis δραστηριοποιείται σε τομείς όπως π.χ.:  

 Λύσεις στα Δημοτικά Απόβλητα

Χρησιμοποιούμε εξελιγμένες τεχνολογίες και σύγχρονο εξοπλισμό διαχείρισης αποβλήτων ελαχιστοποιώντας την ποσότητα των απορριπτόμενων στις χωματερές απορριμμάτων, μεγιστοποιώντας έτσι την εξοικονόμηση των πελατών μας. Οι μηχανικοί μας συνεργάζονται με τους πελάτες μας για σχεδιασμό λύσεων προσαρμοσμένων ειδικά στις ανάγκες τους, ανεξαρτήτως του μεγέθους της κοινότητας και με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Διαχείριση Ζωικών Υποπροϊόντων

Η εταιρεία μας διαθέτει όλα τα μέσα, αναλαμβάνοντας για λογαριασμό των πελατών μας την ολοκληρωμένη διαχείριση των ζωικών υποπροϊόντων τους, αναλαμβάνοντας το στάδιο της συλλογής, μεταφοράς με οχήματα αποκλειστικής χρήσης, την αποθήκευση και διαλογή αυτών σε εξειδικευμένη μονάδα ενδιάμεσου χειρισμού και την τελική επεξεργασία τους σε ειδικά αδειοδοτημένες μονάδες.

Σταθμός Μεταφόρτωσης Αποβλήτων

Στον σύγχρονο σταθμό μεταφόρτωσης αποβλήτων της εταιρείας μας αποθηκεύονται τα στερεά αστικά απόβλητα πριν την αποστολή και επεξεργασίας τους στην μονάδες τελικής διάθεσης. Οι σε κομβικό σημείο σταθμοί μας επιτρέπουν την εξοικονόμηση του κόστους καθώς συνδυάζοντας πολλές φορτώσεις μόνο με ένα δρομολόγιο, μειώνονται σημαντικά οι εργατικές, μεταφορικές και λειτουργικές δαπάνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: