ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Τεχνική συνάντηση για το ευρωπαϊκό έργο BEST

Στο πλαίσιο του έργου BESTAddressingjointAgro- and Aqua- Biodiversitypressures Enhancing Sustainable Rural Development” («Αντιμετώπιση των κοινών πιέσεων στην Αγρο – και Υδρο – Βιοποικιλότητα, Ενίσχυση της Αειφόρου Αγροτικής Ανάπτυξης»), στο οποίο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει ως εταίρος, πρόκειται να λάβει χώρα η Τελική Τεχνική Συνάντηση των Εταίρων του έργου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα.

Στόχος της συνάντησης αποτελεί η παρουσίαση της πορείας υλοποίησης των δράσεων του διασυνοριακού έργου και ο συντονισμός των επόμενων ενεργειών μέχρι τη λήξη του έργου.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, οι εταίροι του έργου θα παρουσιάσουν τις υφιστάμενες δράσεις υποστήριξης των υλοποιημένων ενεργειών, τα εμπόδια, τους στόχους και τις δραστηριότητες στα πλαίσια του έργου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 09:30 π.μ.στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.

Κι αν καταλάβατε κάτι από τα παραπάνω τεχνικο-οικονο-περιβαλλο-πολιτικάντικα, να μου γράψετε. Διότι έχω την εντύπωση πως αυτά παρουσιάζονται έτσι για να μην καταλάβει τίποτε ο πολύς κόσμος και οι ολίγοι ψυχανεμισμένοι  κάτι να πάρουν χαμπάρι, αλλά όχι όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: