ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Ο Κώστας Κόντης και η Μαρία Θεοφιλάτου, στο τιμόνι

  

 

Ο Κ. Κόντης, είναι αυτός που αποστράτευσαν, εντελώς αναίτια, από την Ελληνική Αστυνομία, επί κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, που δεν ανέχονταν ανυπότακτες συνειδήσεις!

Ο Κώστας Κόντης και η Μαρια Θεοφιλάτου, εξελέγησαν χθες κατά την συνεδρίαση της ΝΕ Αχαΐας, ο πρώτος ως Συντονιστης και η δεύτερη ως Αναπληρώτρια Συντονίστρια της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Ο Κώστας Κόντης είναι ο δημοκρατικός αξιωματικός  που αποστράτευσαν - εντελώς αναίτια- από την Ελληνική Αστυνομία, με απόφαση της τότε πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ, επί κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, που δεν ανέχονταν ανυπότακτες συνειδήσεις!

Το Istologio G. Mosxou εύχεται και στους δύο να είναι σιδεροκέφαλοι στα νέα τους καθήκοντα!

Και ελπίζει ότι αυτό θα το αποδείξουν στην καλή δουλειά, που θα αποδώσουν στο χώρο, καθώς είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούν παραγωγικά!

Η είδηση της ανάληψης των ινίων του κόμματος, σε μια δύσκολη εποχή, μετά τις αναπάντεχες ήττες, προκάλεσε αισθήματα αναπτέρωσης του ηθικού των αριστερών πολιτών, που ποια βλέπουν να διαψεύδονται οι... κασάνδρες του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου, στο οποίο, δυστυχώς προστέθηκαν και οι εξ... ευωνύμων.

Και οι ελπίδες των πολύπαθων Αριστερών του χώρου της ανανεωτικής ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν είναι χωρίς βάση, εάν κρίνουμε από το βιογραφικό  του νέου Συντονιστή.   

Διαβαστε παρακάτω και θα κρίνετε κι εσείς:

Ο Κώστας Κόντης γεννήθηκε στην Ερυμάνθεια Αχαΐας το έτος 1966. Βρίσκεται δηλαδή σήμαρα στην ηλικία τωνν 58 ετών, μία καλή ηλικία για να τραβήξει τον χώρο μπροστά, ως επικεφαλής.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Ερυμάνθειας και κατατάχθηκε στο Σώμα της πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής το 1984. Εισήχθη στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας το 1987 και ονομάστηκε Υπαστυνόμος το 1990.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη «Γεωπολιτική Ανάλυση και Γεωστρατηγική Σύνθεση» της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας.

Υπηρέτησε ως Διοικητής σε μάχιμες Υπηρεσίες της Νότιας Ελλάδας (Ζάκυνθος, Λεωνίδιο Αρκαδίας, Εμπεσός Αιτωλοακαρνανίας).

Διετέλεσε προϊστάμενος σε νευραλγικές θέσεις στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών. Ακολούθως ανέλαβε Διοικητής στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

Προήχθη στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή, όπου άσκησε τα καθήκοντα του Βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας, μέχρι το 2014 όταν και αποστρατεύτηκε - εντελώς αναίτια- από την Ελληνική Αστυνομία, με απόφαση της τότε πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ, επί κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, που δεν ανέχονταν ανυπότακτες συνειδήσεις.

Το 2016 με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ) τοποθετήθηκε Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Εθνικού Παμπελοποννησιακού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (ΠΕΑΚ) Πάτρας. Στη διάρκεια της θητείας του κατόρθωσε να ανατάξει τη λειτουργία των εγκαταλελειμμένων, μέχρι τότε, δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης, σε συνεργασία με τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης, προς όφελος των αθλούμενων και ιδιαίτερα της Νεολαίας της περιοχής.

Είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, εγγεγραμμένος στην Οργάνωση Μελών του Αρκτικού Διαμερίσματος της Πάτρας, όπου διετέλεσε Συντονιστής.

Σήμερα είναι συντονιστής της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του κόμματος

Μετά από απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση και επεξεργασία της πολιτικής άποψης και των θέσεων του κόμματος σε θέματα Ασφαλείας και αντιμετώπισης της βίας στον αθλητισμό, ως μέλος του Συντονιστικού Γραφείου του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας και του Συντονιστικού Γραφείου του Αθλητικού Τμήματος σε θέματα αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Χριστοδουλοπούλου με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σπύρο, φοιτητή του Τμήματος Πολιτικών Σπουδών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τη Τζίνα, μαθήτρια της Β’ Λυκείου.

Είναι γιος του Σπύρου και της Γεωργίας Κόντη.

Ο πατέρας του Σπύρος, με καταγωγή από το χωριό Τσαμαντά Θεσπρωτίας, εγκαταστάσθηκε στην Τριταία Αχαΐας όπου δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά, ως καλατζής και αργότερα υπήρξε ο πρώτος αυτοκινητιστής στην περιοχή της Ερυμάνθειας, ενώ η μητέρα του Γεωργία, ήταν αγρότισσα και ασχολήθηκε με την ανατροφή των παιδιών της οικογένειας.

Αυτός είναι ο Κώστας Κόντης, που δεν έχει ανάγκη από  σήμαντρα για το ποιον των γνώσεών του, αλλά το Istologio G. Mosxou υποτασσόμενο στις ανάγκες ενημέρωσης, όσων φίλων του δεν έτυχε να ενημερωθούν, αφιέρωσε το παραπάνω γραπτό στον αγαπητό Κώστα Κόντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: