ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Πολλά τα ερωτήματα μετά την επιστολή Ασημακοπούλου

H Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου 

Τα επιπλέον ερωτήματα που προκύπτουν από την σημερινή επιστολή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία υποστήριξε πως τα προσωπικά δεδομένα που υπεκλάπησαν περιήλθαν στα χέρια της από τον τέως Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού της ΝΔ, Νίκο Θεοδωρόπουλο υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει άμεσα αναφορικά με το σκάνδαλο Ασημακοπούλου σε ποιους περιήλθαν τα προσωπικά δεδομένα των χιλιάδων αποδήμων που διαχειρίζεται το υπουργείο Εσωτερικών.

«Τα έλαβαν και άλλοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ; Τα έλαβαν οι βουλευτές της ΝΔ; Όλα τα στελέχη της;» ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνοντας ότι τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται και ότι η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα πού διοχετεύθηκαν τα δεδομένα.

Νέο μήνυμα σε απόδημους που είχαν δει τα προσωπικά τους στοιχεία να γίνονται φέιγ βολάν έστειλε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, επιχειρώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Ωστόσο, η νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ, όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη για την ενέργεια να στείλει email εν αγνοία των αποδήμων, αλλά δεν έπεισε με τα όσα ισχυρίστηκε.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος Βασίλης Σωτηρόπουλος που εκπροσωπεί κάποιους από τους απόδημους, «η απάντηση που απέστειλε ηλεκτρονικά η ευρωβουλευτής σήμερα σε αποδήμους που είχαν ασκήσει δικαιώματα ενημέρωσής τους και πρόσβασης στα δεδομένα που τους αφορούν διευκρινίζει ορισμένες από τις συνθήκες απόκτησης των e-mail».

 Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Μια σειρά από νέα ερωτήματα γεννήθηκαν μετά από τη σημερινή επιστολή της κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία υποστήριξε πως τα προσωπικά δεδομένα που υπεκλάπησαν περιήλθαν στα χέρια της από τον τέως Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Θεοδωρόπουλο.

Θα πρέπει η κυβέρνηση να απαντήσει άμεσα σε ποιους άλλους περιήλθαν τα προσωπικά δεδομένα των χιλιάδων αποδήμων που διαχειρίζεται το Υπουργείο Εσωτερικών. Τα έλαβαν κι άλλοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ; Τα έλαβαν οι βουλευτές της ΝΔ; Όλα τα στελέχη της; Τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται και η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα που διοχετεύθηκαν τα δεδομένα αυτά

Δεν υπάρχουν σχόλια: