ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Τέμπη: Ελεύθερος με εγγύηση 700.000 ευρώ κι αυτός

Τρένο στα Τέμπη 

Ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης ύψους 700.000 ευρώ και με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ακόμη ένας κατηγορούμενος στην υπόθεση της σύμβασης 717 για τη σηματοδότηση και την τηλεδιοίκηση του σιδηροδρομικού δικτύου που σχετίζεται με το έγκλημα στα Τέμπη.

Πρόκειται για τον τρίτο κατά σειρά κατηγορούμενο – επίσης στέλεχος του ΕΡΓΟΣΕ– ο οποίος απολογήθηκε ενώπιον της Ευρωπαίας ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα.

Ο κύκλος των απολογιών θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και αναμένεται να διαρκέσει έως τα τέλη Απριλίου, με τον αριθμό των κατηγορουμένων να ανέρχεται στους 23.

Πρόκειται για 14 δημόσιους υπαλλήλους της ΕΡΓΟΣΕ, για απάτη σχετική με τις επιχορηγήσεις., 4 δημόσιους υπάλληλους της Ελληνικής Διαχειριστικής Αρχής του Επιχειρησιακού Προγράμματος Υποδομών Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΥΔ/ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ), για απιστία κονδυλίων και 5 νόμιμους εκπροσώπους και υπαλλήλους της Αναδόχου Κοινοπραξίας, για ηθική αυτουργία σε απάτη σχετική με τις επιχορηγήσεις και ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση με σκοπό τον προσπορισμό αθέμιτου οφέλους σε άλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: