ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου για την διοργάνωση UrbanFilm LUX

Το Europe Direct Δυτικής Ελλάδας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Routelab σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και με την υποστήριξη του Ionian TV και της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας, διοργανώνουν προβολές υποψήφιων ταινιών για το Βραβείο Κοινού LUX 2024 από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου 2024.

Για το σκοπό αυτό, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου αύριο Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην Κινηματογραφική αίθουσα του Πάνθεον, στη Πάτρα.

Η διοργάνωση έχει ως στόχο την προώθηση του Ευρωπαϊκού κινηματογράφου και την ενίσχυση της κινηματογραφικής κουλτούρας στην πόλη της Πάτρας, προσφέροντας στο κοινό την ευκαιρία να συμβάλει στην τελική κατάταξη και τη νικητήρια ταινία του Βραβείου Κοινού LUX 2024.

Ομιλητές θα είναι, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και ΚαινοτομίαςΔυτικής Ελλάδας, Τάκης Παπαδόπουλος, η Επικεφαλής του κέντρου Europe Direct Δυτικής Ελλάδας, Μαρία Βουτσινά, ο Ιδιοκτήτης και διευθυντής του Ionian TV , Σπύρος Καμπιώτης, η Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας, Ελένη Δάσιου και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Routelab, Χριστίνα Κουϊμουντζή.

Ειδικός ομιλητής θα είναι ο Community Manager του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Σταύρος Σαμουηλίδης, του οποίου θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο μήνυμα για τον θεσμό του βραβείου κοινού LUX.

Τον Συντονισμό έχει αναλάβει η Δημοσιογράφος του IonianTV, Νατάσα Πατρινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: