ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

«Περπατώντας τα Αχαϊκά Μετέωρα» τον Μάη

«Στα βήματα του Αγ. Ανδρέα» Μακελαρία Οδός 14-5-2023. Μπροστά στο βυζαντινό μοναστήρι τ' ΆηΓιάννη. (φωτ. αρχείου).

 


Στο πλαίσιο των Πολιτιστικών-Ιστορικών και Αθλητικών εκδηλώσεων.- Απόσταση διαδρομής 12 χιλιομέτρων, στις 19 Μαΐου 2024, δεύτερη πεζοπορική διαδρομή!

Η Λέσχη Φαέθων, ο Αθλητικός Σύλλογος Αστέρας Λεοντίου και οι εκδόσεις Παναχαΐας ανακοινώνουν την δεύτερη πεζοπορική Διαδρομή, «Περπατώντας τα Αχαϊκά Μετέωρα», στο πλαίσιο των Πολιτιστικών-Ιστορικών και Αθλητικών εκδηλώσεων τους.

Η Αφετηρία θα είναι το ελατόδασος του Γολεμι Λεοντίου και με κατεύθυνση την Ρακίτα ,το ταπεινό εκκλησάκι της Αγίας

Παρασκευής η Ασπροκκλησία, θα φτάσουμε στον Άγιο Γεώργιο των Λαπαναγγων που θα αντικρίσουμε τα Αχαϊκά Μετέωρα και την Μονή Μακελλαριάς και διασχίζοντας την κορυφογραμμή του Σερμεκουρίου 880 μέτρα ύψους που αποτελεί μέρος των Αχαικών Μετεώρων θα απολαύσουμε την θέα της περιοχής θα φτάσουμε στο τερματισμό της Διαδρομής Το Λεόντιο.

Η διαδρομή είναι ασφαλής για τους συμμετέχοντες , ο αγώνας δεν θα είναι ανταγωνιστικός η δε περιοχή είναι φυσικού κάλους γεμάτη με πολλά ιστορικά στοιχεία από τους επαναστατικούς χρόνους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και το κόστος θα καλυφθεί από τους συνδιοργανωτές.

Θα υπάρχει για του συμμετέχοντες.

Θα ακολουθήσει προκήρυξη του Αγώνα.

______________

Συνιστάται ελαφρύ ντύσιμο, κατά προτίμηση αθλητικό και καπελάκι για τον ήλιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: