ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου με τον Αντιδήμαρχο Πατρέων

Πραγματοποιήθηκε στις 22/3/2024 συνάντηση στο Δημαρχείο Πατρών από μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου με τον Αντιδήμαρχο  Αρχιτεκτονικού Έργου και Έργων Υποδομής κ. Μελά. Από τον Σύλλογο συμμετείχαν η Πρόεδρος κα. Διονυσάτου Ερμιόνη, ο Γ Αντιπρόεδρος Αγγελόπουλος Χρήστος, ο Αναπληρωτής Ταμίας κ Λευκαδίτης Γιώργος, ο Εκπρόσωπος Τύπου Μακρής Ευθύμιος και το μέλος του ΔΣ κ. Ρούπας. Επίσης παρευρέθηκαν και καταστηματάρχες της οδού Μαιζώνος ώστε να συζητηθεί το χρονοδιάγραμμα της πεζοδρόμησης της.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα αναλύοντας όλους τους προβληματισμούς σχετικά με την υλοποίηση του έργου ζητώντας συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και αναλύοντας και άλλα επιμέρους ζητήματα που έχουν να κάνουν με την φορτοεκφόρτωση.

Ο Δήμος έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις αναλύοντας τα τεχνικά ζητήματα που προκύπτουν με την εξέλιξη των εργασιών και δεσμεύτηκε πριν την έναρξη του έργου να  ξανά πραγματοποιηθεί συνάντηση στον Εμπορικό Σύλλογο για περαιτέρω διευκρινήσεις.

Συμφωνήθηκε επίσης ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας και ενημέρωσης για την διεκδίκηση των μεγάλων  και μικρών έργων που έχει ανάγκη η πόλη.

 

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΕΟΥ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Η ψηφιακή κάρτα είναι να χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο της παραβατικότητας με την απαραίτητη προϋπόθεση της συνεργασίας των χρηστών με την πολιτεία.

Θα πρέπει όμως να μην ψηφιοποιηθεί απλώς η γραφειοκρατία αλλά να διευκολυνθούν οι εργασιακές σχέσεις ώστε να υπάρχει ένας σαφές πλαίσιο μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών ώστε να μη γίνει εργαλείο επιβολής προστίμων.

Πιστεύουμε ότι η σωστή εφαρμογή ενισχύει την εμπιστοσύνη και την ακεραιότητα στους χώρους εργασίας σε μία πορεία για δίκαιες και ισότιμες εργασιακές πρακτικές.

Η πολιτεία θα πρέπει να λάβει υπόψη την ιδιομορφία χιλιάδων πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων καθώς και την ιδιαιτερότητα της χώρας μας νησιά, τουρισμός και λοιπά.

Θα χρειαστεί ένα διάστημα εμπέδωσης του τρόπου λειτουργίας καθώς και εκπαίδευσης εργαζομένων εργοδοτών μέχρι την εφαρμογή της.

Διαπιστώσαμε κατά την εφαρμογή της διασύνδεσης του pos με την ταμειακή μηχανή ότι η δημόσια διοίκηση είναι ανέτοιμη με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα γραφειοκρατίας δυσλειτουργίας και οικονομικής επιβάρυνσης.

Προτείνουμε αφενός να δοθεί παράταση έως τέλος του χρόνου, δοκιμαστική περίοδο ώστε οι εμπλεκόμενοι να είναι απολύτως έτοιμοι και επιπλέον να δοθεί μέσω προγραμμάτων οικονομική στήριξη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις προκειμένου να εφοδιαστούν με όλα τα απαραίτητα εργαλεία.

 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: