ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Η ΝΔ υπό την οργή των συγγενών των θυμάτων Τεμπών!

Εξέδρα στο Σύνταγμα για την παρέλαση 

 

ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ: Λάσπη τα περί υποκίνησης επεισοδίων στις παρελάσεις – Να επιληφθεί άμεσα εισαγγελέας. Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρονται τα παρακάτω:

«Υπό το κράτος πανικού η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πέταξε σήμερα το προσωπείο της δήθεν προοδευτικής κεντροδεξιάς και επέστρεψε στις παλιές και αλησμόνητες συνταγές του δεξιού παρακράτους: λάσπη και συκοφαντία κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για δήθεν υποκίνηση επεισοδίων στις εθνικές παρελάσεις...

Όταν το κυβερνητικό σχέδιο συγκάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών σκοντάφτει στην άκαμπτη βούληση των συγγενών για απόδοση δικαιοσύνης, η ΝΔ περνάει στην επόμενη πίστα και εξαγγέλλει προβοκάτσιες για να αλλάξει την ατζέντα.

Δεν θα της περάσει. Την καλούμε να καταθέσει άμεσα στη δικαιοσύνη τα δήθεν στοιχεία που επικαλείται.

Αν δεν το πράξει, ζητούμε από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να επιληφθεί άμεσα για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων».​

 

Η κοινωνικής πίεσης των 1,3 εκατομμυρίων υπογραφών

Σε απόλυτο πανικό βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία καθώς υπό το βάρος της κοινωνικής πίεσης των 1,3 εκατομμυρίων υπογραφών και της οργής της κοινής γνώμης για το διπλό έγκλημα στα Τέμπη, καταφεύγει σε αθλιότητες και προβοκάτσια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η ΝΔ λίγο πριν τις παρελάσεις για την 25η Μαρτίου, υποστηρίζει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση υποκινεί επεισόδια. Μάλιστα, το κυβερνών κόμμα αναφέρει πως «για ό,τι συμβεί», ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχει «την απόλυτη πολιτική ευθύνη» και όχι η αγόγκιστη τακτική της έναντι των θυμάτων και των συγγενών!

Η πρωτοφανής ανακοίνωση έρχεται μία μέρα μετά το κάλεσμα συγγενών νεκρών στα Τέμπη για μαζική δημόσια αποδοκιμασία στις παρελάσεις των βουλευτών της ΝΔ που συμμετείχαν στην εξεταστική και εξισώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ τους 1.350.000 πολίτες, που ζητούν δικαιοσύνη!

Συγκεκριμένα, η ΝΔ αναφέρει:

«Ο μηχανισμός των υπογείων της Κουμουνδούρου υποκινεί με κάθε τρόπο σε επεισόδια εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου.

Είναι ξεκάθαρο και συνάμα θλιβερό, ότι το μόνο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η χυδαία εργαλειοποίηση του δυστυχήματος των Τεμπών. Παίζουν τα ρέστα τους στην δημιουργία νέων "αγανακτισμένων" και μπαχαλοποίησης.

Οι δεκαετίες και οι ηγεσίες τους αλλάζουν, αλλά επιμένουν στις ίδιες καταδικασμένες συνταγές.

Οι πολίτες έχουν και γνώση και μνήμη και δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουν.

Για ό,τι συμβεί έχουν την απόλυτη πολιτική ευθύνη».

Τι ανέφεραν συγγενείς θυμάτων των Τεμπών

Οι οικογένειες Πλακιά Νικολάου και Πλακιά Δημητρίου με ανακοίνωσή τους ζητούσαν τη μη παρουσία της Κατερίνας Παπακώστα στην παρέλαση στα Τρίκαλα. «Το ίδιο ζητάμε να γίνει σε όλους τους νομούς σε όλη την Ελλάδα όπου θα βρίσκονται βουλευτές της πλειοψηφίας που έλαβαν μέρος στην Εξεταστική και ψήφισαν την αθώωση των πραγματικών υπευθύνων» ανέφεραν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οικογενειών:

«Σε δυο ημέρες ξημερώνει 25η Μαρτίου ημέρα που οι επίσημοι θα πιάσουν τις θέσεις στις εξέδρες για να αποσπάσουν τις τιμές όλων όσων θα παρελάσουν.

Εμείς οι οικογένειες των θυμάτων των Τέμπη στο Νομό Τρικάλων ζητούμε τη μη παρουσία της Κατερίνας Παπακώστα από αυτή τη γιορτινή μέρα για την πόλη των Τρικάλων.

Έστω και την τελευταία στιγμή να δείξει τον σεβασμό απέναντι στα παιδιά μας.

Κάποτε η διπροσωπία πρέπει να τελειώσει.

Εμείς θα είμαστε εκεί ακριβώς απέναντι από την εξέδρα των επισήμων χωρίς να ανοίξουμε το στόμα μας με απέραντο σεβασμό στον κόσμο των Τρικάλων, για να χειροκροτήσουμε τη νεολαία της πόλης, βλέποντας στα πρόσωπα των μαθητών τα πρόσωπα της Χρύσας, της Αναστασίας και της Θώμης και όλων των παιδιών που ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ τόσο άδικα.

Δεν έχουμε κανένα άλλο πρόβλημα με όλους τους άλλους πολιτικούς όλων των κομμάτων.

Εάν η συγκεκριμένη βρίσκεται στην παρέλαση ζητάμε από όλους τους παραστάτες όλων των σχολείων, των συλλόγων, των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού φτάνοντας μπροστά της, να μην γυρίσει κανένας το κεφάλι του.

Θα είναι η ύστατη τιμή για τα παιδιά μας.

Ελάτε δίπλα μας για τα παιδιά σας και τα παιδιά μας και για κανέναν άλλο λόγο.

Το ίδιο ζητάμε να γίνει σε όλους τους νομούς σε όλη την Ελλάδα όπου θα βρίσκονται βουλευτές της πλειοψηφίας που έλαβαν μέρος στην Εξεταστική και ψήφισαν την αθώωση των πραγματικών υπευθύνων».

Οι οικογένειες

Πλακιά Νικολάου

Πλακιά Δημητρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: