ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Πανηγυρίζει για τις τεράστιες ελλείψεις σε νοσοκομείο


 Κυνική παραδοχή για τις τραγικές ελλείψεις σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη από τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη

Ο ίδιος με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ανακοινώνοντας την έναρξη των απογευματινών -επί πληρωμή- χειρουργείων στο Ιπποκράτειο, παραδέχθηκε την τεράστια έλλειψη αναισθησιολόγων.

Ταυτόχρονα ο υπουργός Υγείας παραδέχθηκε ότι με το να νομιμοποιήσει το «φακελάκι» κατάφερε να μετακυλήσει το κόστος αύξησης των αποδοχών των υγειονομικών στους ασφαλισμένους.

«Το Ιπποκράτειο είναι το νοσοκομείο με τις μεγαλύτερες ελλείψεις σε αναισθησιολόγους και αυτός είναι και ο λόγος που σε όλες μου τις συνεντεύξεις εκτιμούσα ότι σε αυτό το νοσοκομείο δεν θα γίνουν απογευματινά χειρουργεία. Τελικά κάναμε λάθος. Και εκεί ξεκίνησαν τα Απογευματινά», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Άδ. Γεωργιάδης επιβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση της ΝΔ επιλέγει να μην ενισχύσει το ΕΣΥ, καθώς βάζει δια της τεθλασμένης να πληρώσουν οι ασφαλισμένοι, που ήδη πληρώνουν για υγειονομική περίθαλψη μέσω των κρατήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Υγείας φτάνει στο σημείο να δηλώσει ότι το εν λόγω νοσοκομείο γίνεται ελκυστικό για τους αναισθησιολόγους -και όχι για τους ασφαλισμένους καθώς οι πρώτοι αυξάνουν το εισόδημά τους-. Ξέχασε όμως να πει ότι αυτό γίνεται με τους ασφαλισμένους να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: