ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Εξ οικείων τα βέλη κατά Κυριάκου Μητσοτάκη

 

 
Και ο Μανώλης Κοττάκης διευθυντής της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ, προσκείμενης στους νοικοκυραίους της Δεξιάς, ''περιποιείται'' τον  Πρωθυπουργό!
Η εφημερίδα το ΒΗΜΑ του συγκροτήματος του κουμπάρου
Μαρινάκη, του γνωστού χορηγού της ΝΔ, που πέρυσι έλαβε δημόσιες ευχαριστίες από την οργάνωση ΝΔ του Πειραιά για την πληρωμή του ενοικίου και των λοιπών εξόδων λειτουργίας της, έγραψε την Κυριακή κάποιες αλήθειες για το έγκλημα των Τεμπών με παραποιήσεις συνομιλιών κ.α. που εκθέτουν το κόμμα της ΝΔ, του Μητσοτάκη, του κουμπάρου του. 
 
Κι έκτοτε οι μέντορες του κόμματος  χωρίς να τολμούν να αναφέρουν όνομα ανατροπέα,  μιλούν για εκδοτικά συμφέροντα, που απειλούν να ανατρέψουν την... θεόσταλτη κυβέρνηση της χώρας μας (ναι, ναι τόσο μανία μας έχει ακόμη και ο Θεός, που μας έλαχε Μητσοτάκης, στην χειρότερη εκδοχή της Δεξιάς). 
 
Και ο Μανώλης Κοττάκης διευθυντής της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ, προσκείμενης στους νοικοκυραίους της Δεξιάς, ''περιποιείται'' τον  Κυριάκο Μητσοτάκη με το παρακάτω σημείωμα:
 
Μητσοτάκης: Καταγγέλλει ὡς διαπλοκή αὐτούς στούς ὁποίους ἔκλινε τό γόνυ μέχρι χθές!
 
Μανώλης Κοττάκης Μαρ 27, 2024
 
«Ἤμουν παρών στήν Διεθνῆ Ἔκθεση Θεσσαλονίκης τοῦ 2020 ὅταν ὁ Πρωθυπουργός ζήτησε συγγνώμη σέ αὐτά τά οἰκονομικά συμφέροντα Λέγοντας ὅτι «αὐτό δέν πρόκειται νά ἐπαναληφθεῖ καί ἦταν ἀστοχία» ὅταν ἐκεῖνα διαμαρτυρήθηκαν γιά τήν ἀπουσία τῶν μισῶν βουλευτῶν τῆς Νέας Δημοκρατίας ἀπό τήν ψηφοφορία γιά τήν ἄρση τῆς ἀσυλίας τοῦ Παύλου Πολάκη, ὁ ὁποῖος ἦταν τότε σέ διαμάχη μέ τό συγκρότημα τοῦ λιμένος. Τό νά καταγγέλλει σήμερα λοιπόν αὐτούς πού κατ’ ἐπανάληψιν προσκύνησε, ὑποβάλλοντας δημοσίως τά σέβη του, εἶναι τοὐλάχιστον πολιτικό ἀνέκδοτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: