ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: 20 στα 31 μέλη της ΝΕ Αχαΐας νέα πρόσωπα

 


Και επτά στα εννέα άτομα του Συντονιστικού Οργάνου, αποτελούν νέα στελέχη που μπορεί να βοηθήσουν σημαντικά το κόμμα σε τοπικό κι όχι μόνο, επίπεδο!

Εκλογή Συντονιστή, Αναπληρώτριας Συντονίστριας και νέου 9μελούς Συντονιστικού Οργάνου της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας, που συνήλθε σε Σώμα, πραγματοποιήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το απόγευμα της Τετάρτης 20-3-2024, μετά από τις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής και Συντονιστικών στις Οργανώσεις Μελών του κόμματος.

Κατά τη διαδικασία που ακολούθησε, μετά τις αρχικές τοποθετήσεις των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας Συντονιστής του Οργάνου εξελέγη ο Κωνσταντίνος Κόντης. Αναπληρώτρια Συντονίστρια εξελέγη η Μαρία Θεοφιλάτου, με ευδόκιμη θητεία σε όργανα της ΕΕ.

Στο νέο 9μελές Συντονιστικό της Νομαρχιακής Επιτροπής (κατά αλφαβητική σειρά) εκλέγονται οι:

Γρηγόρης Ηλίας

Μακρής Ευθύμιος

Μπεκίρη Ιωάννα

Παπαγεωργίου Δημήτριος

Ρώρος Γεώργιος

Σουλούκου Νικολίτσα

Φαλτσέτα Ζωιτσα

Χριστακόπουλος Αθανάσιος

Χριστοπούλου Παναγιώτα.

Επρόκειτο για την πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση, που διεξήχθη σε κλίμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ενόψει και της σημαντικής εκλογικής αναμέτρησης των επικείμενων Ευρωεκλογών. Η αισιοδοξία, μεταξύ άλλων, προκύπτει και από το γεγονός της μεγάλης ανανέωσης σε πρόσωπα που προέκυψε στη Νομαρχιακή Επιτροπή όπου 20 από 31 μέλη εκλέγονται για πρώτη φορά. Εκείνο που επισημάνθηκε είναι ότι αυτό το «εκρηκτικό» μείγμα που διαμορφώθηκε μεταξύ νέων και έμπειρων στελεχών μπορεί να βοηθήσει σημαντικά το κόμμα σε τοπικό κι όχι μόνο επίπεδο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

  Ο Κώστας Κόντης και η Μαρία Θεοφιλάτου, στο τιμόνι 

Δεν υπάρχουν σχόλια: