ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Β. Κόκκαλης: Δώστε παράταση στις πληρωμές του ΕΛΓΑ

Β. Κόκκαλης: Δώστε παράταση στις πληρωμές του ΕΛΓΑ για την πλημμυροπαθή Θεσσαλία – Μην απειλείτε τους αγρότες

  Για την πλημμυροπαθή Θεσσαλία – Μην απειλείτε τους αγρότες!

Δήλωση του Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Κάλεσμα στην κυβέρνηση να δώσει παράταση στους αγρότες από την πλημμυροπαθή Θεσσαλία σε ότι αφορά την καταβολή των ασφαλίστρων προς τον ΕΛΓΑ και να σταματήσει την αποστολή «απειλητικών» γραπτών μηνυμάτων, απευθύνει με δήλωσή του, ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Στη δήλωσή του, ο κ. Κόκκαλης αναφέρει τα εξής: «Μετά το… τσάι και συμπάθεια που κέρασε η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη στους πλημμυροπαθείς αγρότες της Θεσσαλίας, έρχονται τα απειλητικά γραπτά μηνύματα στα κινητά τους τα οποία αναφέρουν πως «ENHMEPΩΣAME ΓIA THN OΦEIΛH ΣAΣ ΣTON EΛΓA. META THN 1 AΠPIΛIOY 2024, OYΔEMIA ΠAPATAΣH ΘA ΔOΘEI. ΣE ΠEPIΠTΩΣH ZHMIAΣ, ΔEN ΘA ΛABETE AΠOZHMIΩΣH AN ΔEN EΞOΦΛHΣETE».

Έτσι ακριβώς αντιλαμβάνεται ο πρωθυπουργός και οι συν αυτώ την επιβεβλημένη ανάγκη να στηριχθούν οι συμπολίτες μας που έχασαν δουλειές και περιουσίες από τις πλημμύρες. Δεν έχουν καν την τσίπα να περιμένουν την είσπραξη των ενισχύσεων ώστε να μπορούν οι οφειλέτες να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Καλούμε εδώ και τώρα τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενάκη να σταματήσει τον εκφοβισμό ανθρώπων που τους τελευταίους μήνες βιώνουν έναν άνευ προηγουμένου Γολγοθά και να ανακοινώσει παράταση για τις προθεσμίες καταβολής των ασφαλίστρων» καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: