ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

65χρονος οικοδόμος θυσία το πρωί της έλλειψης μέτρων

Καταγγελία Συνδικάτου Οικοδόμων: 65χρoνο...

 

«Σ’ αυτή ηλικία, αντί ο συνάδελφός μας να είναι συνταξιοδοτημένος με μια σύνταξη που θα καλύπτει τις ανάγκες του και σε ασφαλές περιβάλλον» βρέθηκε στο ικρίωμα καταγγέλλει το Συνδικατο!

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα στην Πάτρα, σε 65χρονο σήμερα σε οικοδομή της πόλης, λόγω έλλειψης προστατευτικών μέτρων, καταγγέλλει το συνδικάτο Οικοδόμων.

Το Συνδικάτο Οικοδομών Πάτρας σε ανακοίνωση του αναφέρει:

«Άλλος ένας συνάδελφος οικοδόμος σήμερα στις 8:30 το πρωί, υπέστη σοβαρό εργατικό «ατύχημα» την ώρα που εργάζονταν σε διώροφη νεοαναγειρόμενη οικοδομή στην Πάτρα, στην περιοχή Ταραμπούρα. 

Ο 65χρονος συνάδελφος βρέθηκε στο έδαφος πέφτοντας από τον 1ο όροφο της οικοδομής, απουσία των απαραίτητων μέτρων προστασίας των εκεί εργαζομένων. 

Σ’ αυτή ηλικία, αντί ο συνάδελφός μας να είναι συνταξιοδοτημένος με μια σύνταξη που θα καλύπτει τις ανάγκες του και σε ασφαλές περιβάλλον, βρέθηκε στο έδαφος, τραυματισμένος, εξαιτίας της κρατικής αναλγησίας και εργοδοτικής εκμετάλλευσης.

Το Συνδικάτο Οικοδομών Πάτρας, βρέθηκε αμέσως στο τόπο του ατυχήματος, οπού διεπίστωσε προσπάθεια των εκλεκτικών μηχανισμών και της εργοδοσίας για συγκάλυψή του ατυχήματος.

Καταγελούμε την από κοινού τους προσπάθεια να συγκαλύψουν το ατύχημα και τους βεβαιώνουμε ότι η κρατική και εργοδοτική τρομοκρατία εις βάρος των εργαζομένων δεν θα περάσει!

Καλούμε, επίσης, όλους τους οικοδόμους, αλλά και όλους τους εργαζομένους στις κατασκευές, να σηκώσουν το ανάστημά τους και να αντιδράσουν σε αυτές τις μεθοδεύσεις και σε κάθε μορφή εκφοβισμού και εκμετάλλευσης. Οι ζωές μας δεν θα γίνουν τα κέρδη τους!

Στη Γενική Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία στις 17 του Απρίλη, το Συνδικάτο Οικοδομών Πάτρας καλεί όλους τους εργαζομένους στις κατασκευές και στα συναφή επαγγέλματα, να πλημμυρίσουν τους δρόμους της πόλης ενάντια στην αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που ακυρώνει το ένα μετά το άλλο τα εργασιακά δικαιώματα και τις ελευθερίες, που κατάργει τη δημόσια υγειά, την παιδεία και οδηγεί τη χώρα σε πολεμικές αναμετρήσεις για τα συμφέροντα μιας χούφτας εκμεταλλευτών, κάτω από τις εντολείς του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε!  

Καλούμε και σε μαζική συμμετοχή στη σύσκεψη του Συνδικάτου μας, την Παρασκευή 1η Απρίλη στις 07.00 μ.μ. στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών και Περιχώρων στα Προσφυγικά».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: