ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Η Αθήνα έγινε New York, λένε οι Πετσωμένοι γλύφτες!

Το τερμάτισε ο ΣΚΑΪ: Η Αθήνα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη Νέα Υόρκη, θριαμβολογούν!

Τη «μεταμόρφωση» της Αθήνας σε New York, λένε οι Πετσωμένοι γλύφτες του ΣΚΑΪ ενθουιασμένοι της εκπομπής του καναλιού «Σήμερα», με αφορμή τον στολισμό και τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα. Το ότι η Αθήνα κατάντησε η πιο βρόμικη πόλη, με έντονη την εγκληματικότητα, ειδικά στο κέντρο της, αυτό δεν το βλέπει το κανάλι των κωλοπετσωμένων παρουσιαστών!

Όπως σημείωσαν ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος, ο Άρης Πορτοσάλτε αλλά και ο ρεπόρτερ Γιώργος Τσελίκας που μετέδιδε live εικόνα από το στολισμένο Σύνταγμα, η Αθήνα πλέον έγινε Νέα Υόρκη!

Τίποτα δεν έχει να ζηλέψει η Αθήνα από τη Νέα Υόρκη αλλά και από άλλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες υπογράμμισαν οι εκστασιασμένοι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, δίχως φυσικά να παραλείψουν να παινέψουν και τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, που ζωγράφισε το οδόστρωμα για να μας δώσει την αίσθηση ότι ζούμε στους φοίνικες της Σαουδικής Αραβίας, συμπληρώνοντας ότι πλέον φεύγουν οι κάτοικοι από το Λονδίνο, τη Ρώμη και το Παρίσι και έρχονται… στην Αθήνα  για τις γιορτές των Χριστουγέννων! 

Αυτό ήταν. Τι Λωζάνη, τι... Κοζάνη!

Ο δε  ακωλοπέτσωτος δημοσιογράφος Γιώργος Τσελίκας ξεπέρασε σε εντεταλμένο ενθουσιασμό όλους τους υπόλοιπους παρουσιαστές της εκπομπής, (σ.σ.: αλλιώς χάνει το μεροκάματο του ανταποκριτή) των οποίων μάλλον ατόνισε ο εντεταλμένος ενθουσιασμός των, πηγαίνοντας τη συλλογιστική τους ένα βήμα πιο μπροστά και τονίζοντας ότι η Αθήνα όχι μόνο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη Νέα Υόρκη, αλλά είναι και ακόμη καλύτερη από αυτή!

Βρε τι τους κάνει η λαχτάρα για το γυαλί!

Κάποτε στην Πάτρα, πριν πολλά χρόνια ήταν ένας απατεώνας με κάμερα της κουκούλας στημένη στο τρίποδο. Και φώναζε;

-Περάστε κύριοι, να θαυμάστε την λευκή άρκτο του Βόρειο Πόλου στην κάμερά μας στην Αθήνα, έλεγε και καλούσε τον κόσμο να βάλει το κεφάλι του μέσα στην φωτογραφική κουκούλα για να δει την λευκή άρκτο, σπουδαίο θέαμα για την εποχή της δεκαετίας του 50.

-Που είναι μπάρμπα, δεν την βλέπω, την λευκή άρκτο, διαμαρτύρονταν ο μικρός, που είχε πληρώσει γι αυτό.

Κι ο απατεώνας πλανόδιος απαντούσε:

-Μα πως να την δεις νεαρέ. Λευκή η άρκτος, λευκό και το χιόνι, γιαυτό δεν φαίνεται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: