ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Έξαλλος ο Πορτοσάλτε με την γκάφα Μητσοτάκη!

 

Τόσο αγώνα κάνει για την κυβέρνηση ο Άρης Πορτοσάλτε, δεν μπορεί να έρχεται ο πρωθυπουργός και με μία γκάφα ολκής να τα διαλύει όλα!

Έξαλλος ο Πορτοσάλτε με τον Μητσοτάκη Έκανε γκάφα με το «μύρισαν εκλογές» ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ: https://www.koutipandoras.gr/article/exallos-o-portosalte-me-ton-mitsotaki-ekane-gkafa-me-to-myrisan-ekloges-video/ Στο Κουτί της Πανδώρας

 Έκανε γκάφα με το «μύρισαν εκλογές» - Πονοκέφαλο έχει δημιουργήσει στον ΣΚΑΙ και στον Άρη Πορτοσάλτε ο γκαφατζής πρωθυπουργός

 Η φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το ό,τι «μύρισαν εκλογές» δεν έχει κάτσει καλά σε συντρόφους, φίλους και συνεργάτες. Ένας από αυτός και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ που δεν χαρίστηκε στον πρωθυπουργό, του άσκησε σκληρή κριτική και έκανε χωρίς περιστροφές λόγο για «γκάφα».

Σύμφωνα με τον Πορτοσάλτε και το υπόλοιπο πάνελ, με αυτή τη φράση ο Μητσοτάκης και φάνηκε ασυνεπής για τη δέσμευσή του να μην πάει σε πρόωρες εκλογές αλλά και «έκαψε» το όποιο ενδεχόμενο για εκλογικό αιφνιδιασμό.

«Αν μυρίσει, μύρισε. Διαβάζω στην Καθημερινή σήμερα ότι δεν είναι έτοιμα τα ψηφοδέλτια, άρα δεν παίζει Γενάρης. Θέλω να είμαστε συνεπείς… Αν μυρίσει, μύρισε, μετά θα κάψεις το φαγητό», σημείωσε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε και συμπλήρωσε:

«Ή κάνουμε στο τέλος και τελειώσαμε. Δεν είναι “θα μυρίσει”. Είπε “μύρισε”… Δεν έπρεπε να το πει αυτό, με συγχωρείτε έκανε γκάφα, δεν θα δυσκολευτώ να το πω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: