ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ο Αυτιάς δεν ήξερε για Πάτση και μιλούσε για Μακλάσκι!

 

Το βίντεο που πρέπει να ξαναγυριστεί: «Κυριάκος  Μητσοτάκης: κρατήστε αυτό το όνομα. Αυτός θα σας πάρει τα κλειδιά του σπιτιού σας» σημειώνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος!

«Κάνοντας τις τελευταίες διορθώσεις για το βιβλίο που ετοιμάζω για την περίοδο 2015-2019 θυμήθηκα αυτό το βίντεο» είπε.

«Όταν το Αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο προσπαθούσε πίσω από κάθε γωνία να εντοπίσει πως θα χάσει ο κόσμος το σπίτι του επί ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά επί ΣΥΡΙΖΑ κανένας δεν πήρε τα σπίτια του κόσμου. Αυτό το βίντεο πρέπει να ξαναγυριστεί.

Όμως απλά ο κ. Αυτιάς να λέει: "Κυριάκος  Μητσοτάκης: κρατήστε αυτό το όνομα. Αυτός θα σας πάρει τα κλειδιά του σπιτιού σας"» σημειώνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. 

Το ξαναζεσταμένο σενάριο για τα σπίτια που έπερνε ο ΣΥΡΙΖΑ από δανειολήπτες ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα, με αφορμή το υπό έκδοση βιβλίο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, του υπουργού που αντιπαρατέθηκε με τον Σόιμπλε και κατόρθωσε να βάλει το ελληνικό χρέος σε τροχιά διευθέτησης με χαμηλά επιτόκια για την επόμενη δεκαετία.

Τότε ο φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος Γ. Αυτιάς, μιλουσε για κάποιον  «Γουίλιαμ Μακλάσκι», που θα έπαιρνε κάποια στιγμή τα σπίτια των δανειολοπτών με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν έγινε έτσι. Κι αυτό θυμήθηκε πάλι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο άνθρωπος - κλειδί στην αντιμετώπιση των εταίρων δανειστών, τότε που ο Σόιμπλε έλεγε πως δεν μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα εάν έφευγε το ΔΝΤ από την ομάδα δανειστών που ξεζούμιζε την χώρα μας. 

Αυτό έγινε, το ΔΝΤ πήρε από το ελληνικό δημόσιο τα 16 δις που είχε βάλει στο Μνημόνιο κι αποχώρησε. Κι ο Σόιμπλε αποπέμφθηκε από τον γερμανικό λαό!

Όλα αυτά, με ένα βίντεο από τα παλιά και την αντι-ΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα του 2015 - 2019 θυμήθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με αφορμή το βιβλίο που ετοιμάζει. Πρωταγωνιστής όπως προαναφέρθηκε ο Γιώργος Αυτιάς ο οποίος καλούσε τον κόσμο να σημειώσει το όνομα «Γουίλιαμ Μακλάσκι», λέγοντας ότι θα είναι αυτός που θα πάρει τα κλειδιά των σπιτιών λόγω πλειστηριασμών.

«Κάνοντας τις τελευταίες διορθώσεις για το βιβλίο που ετοιμάζω για την περίοδο 2015-2019 θυμήθηκα αυτό το βίντεο» είπε.

«Όταν το Αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο προσπαθούσε πίσω από κάθε γωνία να εντοπίσει πως θα χάσει ο κόσμος το σπίτι του επί ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά επί ΣΥΡΙΖΑ κανένας δεν πήρε τα σπίτια του κόσμου. Αυτό το βίντεο πρέπει να ξαναγυριστεί. Όμως απλά ο κ. Αυτιάς να λέει: "Κυριάκος  Μητσοτάκης: κρατήστε αυτό το όνομα. Αυτός θα σας πάρει τα κλειδιά του σπιτιού σας"» σημειώνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: