ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Αν. Μπαλωμενάκης: Παρακλάδια της υπόθεσης Novartis στο ΚΕΕΛΠΝΟ



«Υπάρχουν ενδείξεις  για παράλληλες σχέσεις και διοχέτευσης χρήματος μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ σε συγκεκριμένους αποδέκτες» υποστήριξε ο κ. Μπαλωμενάκης.


Συμπλήρωσε ότι είναι «κωμικό να λέγεται ότι μια δικογραφία τέτοιου όγκου όπως της Novartis σχηματίζεται μέσα σε λίγες μέρες μόνο. Τα στοιχεία της δικογραφίας συλλέγονται τουλάχιστον ενάμιση χρόνο».

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής εκτίμησε ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει μερίδιο ευθύνης, διότι φαίνεται να συντέλεσε στην πρόσληψη 23 ατόμων που πληρώνονταν από το ΚΕΕΛΠΝΟ μεν, αλλά αξιοποιήθηκαν στο πολιτικό του γραφείο. Αυτό προκύπτει από μαρτυρίες υψηλόβαθμων υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ και τα ντοκουμέντα που υπάρχουν.

Υπήρχε «τεράστια σπατάλη χρημάτων στο ΚΕΕΛΠΝΟ» υποστήριξε και όπως πληροφόρησε εξετάστηκε στα πλαίσια της Εξεταστικής Επιτροπής το υπερβολικά κοστοβόρο κτίριο που απέκτησε το ΚΕΕΛΠΝΟ, ένα δάνειο χωρίς ξεκαθαρισμένη πορεία, μία σύμβαση με τον ΟΚΑΝΑ που φαίνεται ότι θα κριθεί μη νόμιμη.

 «Εντός των επόμενων εβδομάδων θα ολοκληρωθεί η διαδικασία με εξέταση του κ. Πολάκη ενδεχόμενως και αντιπαράσταση άλλων μαρτύρων» και ως το Πάσχα θα κλείσουν οι εργασίες της Επιτροπής, ώστε να συσταθούν τα πορίσματα για να πάνε μετά στη Βουλή.

«Διαδικασίες, συνέδρια, χορηγίες πιθανολογείται ότι καταλήγουν σε πρόσωπα που είναι εμπλεκόμενα στην υπόθεση Novartis». Προκαταρκτική επιτροπή προκρίνει ο κ. Μπαλωμενάκης λόγω της κρισιμότητας της υπόθεσης της Novartis που θίγει τον πυρήνα του πολιτικού κόσμου. Θα πρέπει να αντιμετωπιστεί περισσότερο νομικά παρά πολιτικά είπε ο πρόεδρος της Εξεταστικής.

Κατ. Μπρέγιαννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: