ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τα δεδουλευμένα στο MEGA

Αυτοί την... κοπάνησαν νωρίς. Όσοι έμειναν πλήρωσαν το... μάρμαρο.


Το «μαύρο» βρίσκεται επί θύραις ενώ ακόμη και ταινιοθήκη του καναλιού έχει ενεχειριασθεί στις τράπεζες - Μάρτιο μήνα τελειώνει η προθεσμία

Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το θέμα των εργαζομένων στο Mega, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών με αφορμή κυρίως, ανακοινώσεις της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ) που αναφέρονται σε «εμπαιγμό» των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού.

Αντικείμενο της έρευνας είναι τόσο το ζήτημα των δεδουλευμένων των εργαζομένων όσο και αυτό των ασφαλιστικών τους εισφορών. Η εντολή της έρευνας ανατέθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σίλια Αρβανίτη.

Σημειώνεται ότι και με την πρόσφατη αποχώρηση Βαρδινογιάννη, μεγαλομετόχου του καναλιού, εξέλειπε πάσα ελπίδα για αποφυγή του μαύρου. Οι μέτοχοι δεν συμφώνησαν να εκμεταλλευτούν τηνν τρίμηνη παράτα που τους έδωσε το Υπουργείο, για να συμμετάσχουν στην απόκτηση της 7ης αδιάθετης αδείας και την απόκτησή της με το ανάλογο τίμημα που πλήρωσαν και οι άλλοι έξι καναλάρχες.

Επίσης οι τράπεζες έχουν  ενεχειριάσει κάθε πόρο του καναλιού, ακόμην και την ταινιοθήκην του. Και τον Μάρτιο τελειώνει κάθε προθεσμία, από κει και πέρα πέφτει το μαύρο στην [πανελλήνια εκπομπή.

Στο μεταξύ στις 2 Μαρτίου  θα συζητηθεί προσφυγή των καναλαρχών στο ΣτΕ, για ακύρωση της καταβολής των ποσών ευρώ που διέθεσαν για την απόκτηση της αδείας. Ούτε και σε αυτή τη διαδικασία συμμετείχαν οι μέτοχοι του MEGA, προϊδεασμένοι για την αποτυχία της!

Στο 72,3%, έφτασε η απασχόληση στην ΕΕ το τρίτο τρίμηνο του 2017

Στο 72,3%, το υψηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί ποτέ έφτασε η απασχόληση στην ΕΕ το τρίτο τρίμηνο του 2017, με περισσότερους από 236 εκατομμύρια απασχολούμενους. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της τριμηνιαίας έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την απασχόληση, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, η απασχόληση στην ΕΕ αυξήθηκε κατά 1,7%. Ωστόσο, τα επίπεδα της απασχόλησης εξακολουθούν να έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ. Το χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφεται στην Ελλάδα (58%) και το υψηλότερο στη Σουηδία (82%).

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, από την έκθεση της Επιτροπής προκύπτει ότι το τρίτο τρίμηνο του 2017, το 73,4% των ανέργων ήταν μακροχρόνια άνεργοι, δηλαδή είχαν παραμείνει εκτός της αγοράς εργασίας για πάνω από 12 συνεχόμενους μήνες. Το ίδιο τρίμηνο, η Ελλάδα κατέγραψε το υψηλότερο ποσοστό μακροχρόνιας ανεργίας στην ΕΕ (15,3%), ακολουθούμενη από την Ισπανία (7,1%) και την Ιταλία (6,2%). Επίσης, η Ελλάδα καταγράφει το υψηλότερο ποσοστό στην ΕΕ «πολύ μακροχρόνιας ανεργίας» (άνω των 24 μηνών) (11%).

Δεν υπάρχουν σχόλια: