ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

«θα κατέβουν κατά μόνας και χωρίς σύμβολά» τους



Dimitris Tsirkas

«Όσοι από την Αριστερά καλούν σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Κυριακής φαντάζομαι θα κατέβουν με τις σημαίες και τα σύμβολά τους - αστέρια, σφυροδρέπανα κλπ και θα φωνάζουν ελεύθερα τα αριστερά συνθήματά τους. 



Αφού το συλλαλητήριο δεν θα είναι ακροδεξιό - εθνικιστικό αλλά παλλαϊκό, πατριωτικό και αντιμνημονιακό, όπως ισχυρίζονται, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να συμμετάσχουν με τα αριστερά διακριτικά τους. Ο κόσμος θα τους αγκαλιάσει και θα απομονώσει τους φασίστες.

Κάτι μου λέει όμως ότι δεν θα το κάνουν αλλά θα κατέβουν κατά μόνας και χωρίς σύμβολα που να παραπέμπουν στην όποια αριστερή ταυτότητά τους. Γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι αν κατέβουν με αυτά θα φάνε ξύλο από τους ακροδεξιούς και τους ναζί. Όπως ξύλο έφαγαν τα μέλη Άρδην (Καραμπελιάς) στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Έχουν λοιπόν, γνώση οι αριστεροί υπερασπιστές του συλλαλητηρίου ότι θα πάρουν μέρος σε μία μάζωξη που ηγεμονεύεται από την ακροδεξιά και τους ναζί και όποιος πάει να αμφισβητήσει αυτή την ηγεμονία κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα. Η ίδια τους η πράξη διαψεύδει όλες τις ανοησίες που διακινούν εδώ και δύο βδομάδες για τον δήθεν προοδευτικό χαρακτήρα του συλλαλητηρίου και για τον κόσμο που δεν πρέπει να "χαρίσουμε στην ακροδεξιά".

Για να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα - την Αριστερά με μία ακροδεξιά και εθνικιστική συγκέντρωση - βαφτίζουν το κρέας ψάρι και πασχίζουν να πείσουν ότι αυτά που όλοι βλέπουμε δεν είναι σβάστικες αλλά αρχαιοελληνικά ανεμιστηράκια που απηχούν τις γνήσιες πατριωτικές και αντιμνημονιακές ανησυχίες του λαού. Δεν είναι όμως τόσο ηλίθιοι ώστε να πάρουν στα σοβαρά τα λόγια τους και να κατέβουν με τα σφυροδρέπανα στο συλλαλητήριο. Γι αυτό ρίχνουν ζάχαρη στα σκατά μήπως και τα κάνουν κομπόστα».

(Κώστας Παπαδάκης από την στήλη fb στην Συνωμοσία Αποστατών)

Δεν υπάρχουν σχόλια: