ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Παραποίησαν δηλώσεις του Τ. Βίζερ υπέρ της Ελλάδας

Επίθεση ενάντια σε μερίδα ΜΜΕ εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας διαστρέβλωση των δηλώσεων του Τόμας Βίζερ.

«Η σπέκουλα και τα fake news εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν τελειωμό. 

Τελευταίο κρούσμα η διαστρέβλωση των δηλώσεων του απερχόμενου πρόεδρου του Euroworking Group, Τόμας Βίζερ, ο οποίος, μιλώντας για την πορεία του ελληνικού προγράμματος, σημείωσε πως 'η κατάσταση βελτιώθηκε σαφώς τον τελευταίο χρόνο'» σημειώνει το κυβερνών κόμμα.


«Είμαστε πεπεισμένοι ότι μετά από μια οκταετία με προγράμματα προσαρμογής η Ελλάδα όχι μόνο μπορεί να σταθεί στα πόδια της, αλλά είναι υποχρεωμένη και να το κάνει», δηλώνει ο απερχόμενος πρόεδρος του EuroWorking Group (EwG) Τόμας Βίζερ σε συνέντευξή του στην ελβετική Neue Zuercher Zeitung.
 
«Διότι ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα ζημιογόνο για τη νομιμοποίηση του εγχώριου (ελληνικού) πολιτικού συστήματος. Βεβαίως οι μεταρρυθμίσεις των τελευταίων ετών δεν μετέτρεψαν την Ελλάδα σε Ελβετία ή Λουξεμβούργο, ωστόσο εξάλειψαν τις χονδροειδείς ανισορροπίες και τα λάθη. Επιπλέον, παρά τα περί αντιθέτου θεωρούμενα, έχουν ήδη γίνει εκτεταμένες ελαφρύνσεις του χρέους. Πέραν τούτου, υπάρχει η πολιτική συμφωνία ότι στο τέλος του προγράμματος θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα για το χρέος, εφόσον τούτο είναι αναγκαίο» επισημαίνει ο Τ. Βίζερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: