ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Συμπόρευση ΛΑΕ - ΚΚΕ κατά Πρωθυπουργού την Τρίτη


Παρά την πορεία αποδιοργάνωσης που βρίσκεται η ΛΑΕ, στο συλλαλητήριο της Τρίτης με αφορμή την παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα θα συμμετέχει η Λαϊκή Ενότητα της Πάτρας.

Με ανακοίνωσή της "καλεί τον πατραϊκό λαό στο μεγάλο αντικυβερνητικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν την Τρίτη 6/2 ο Δήμος, μαζικοί φορείς και πολιτικές συλλογικότητες, του ΠΑΜΕ φυσικά! 

Εν αγαστή συνεργασία λοιπόν, ΛΑΕ και ΚΚΕ, που απορροφά μέλη του κόμματος Λαφαζάνη! 

Πάντως νεότερη απόφαση του κόμματος του κ. Κουτσούμπα, με την οποία απαλλάσσεται η ομάδα της δεξιάς αριστερίστικης παρέκκλισης,που στο Συνέδριο του 1991 διέσπασε το ΚΚΕ και προσχώρησε στον ΣΥΝ δεν έχει εκδοθεί, για να πει κανείς πως υπάρχει στρατηγική σύμπλευση εκ μέρους του ΚΚΕ με το πολιτικό μόρφωμα του κ. Λαφαζάνη.

Και τότε πως δικαιολογείται αυτή η συνύπαρξη, με δεδομένη την αριστερίστικη τακτική που ακολουθεί το μόρφωμα Λαφαζάνη; Ίσως η απάντηση να είναι μπροστά στα μάτια μας, αν λάβουμε υπόψη ότι, πρόσφατα, στις 9-1-2018, σε διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ έξω από το Υπ. Εργασίας, μέλη του ΠΑΜΕ σήκωσαν λοστούς κατά της τζαμαρίας του Υπουργείου, σπάζοντάς την, κάτι που δεν συνάδει με την γραμμή της Αριστεράς, καθώς είναι γνωστό πως τέτοιες ενέργειες αποπνέουν οσμή προβοκατόρικη, δυσφημίζοντας τους αγώνες του εργατικού κινήματος και δίνοντας αφορμή σε δεξιές κυβερνήσεις να χτυπούν το συνδικαλιστικό κίνημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εισβολή ΠΑΜΕ στο Υπ. Εργασίας σπάζοντας τζαμαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια: