ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

«Μην ράβουν κοστούμια υπουργικά γιατί θα φορέσουν φόρμες ριγέ»!





«Και θα επιστρέψουν τα λεφτά να είναι σίγουροι» είπε ο Νίκος Νικολόπουλος,  ενώ τόνισε τρεις φορές ότι η δικογραφία θα αποκαλύψει πολλά καθώς είναι όγκου 7.500 σελίδων! - 
Έκτός ΝΔ ο Ευ. Αντώναρος, που διεγράφη από τον Μητσοτάκη


Τα πιράνχας και οι λαδοπόντικες της Novartis βρίσκονται στα σαγόνια του... καρχαρία της Δικαιοσύνης! ΔΕΙΤΕ από τον 33΄5΄΄ το βίντεο του Alpha Πάτρας, όπου μιλά στον δημοσιογράφο Γιώργο Καρβουνιάρη ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος  Νίκος Νικολόπουλος για το σκάνδαλο Novartis.

Παρενέργεια του σκανδάλου εντός της ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη, αποτελεί η διαγρφή του καραμανλικού Ευαγγ. Αντώναρου, με απόφαση του προέδρου της ΝΔ. Σημειώνεται ότι ο διαγραφείς είχε μιλήσει για μουσαφιραίους εννοώντας τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, που φέρεται εμπλεκομενος στο Novartis, για τον οποίο είπε πως πρέπει να απομακρυνθεί από την ΝΔ, ενώ ένας αντιπρόεδρος φθάνει στην ΝΔ.

Πάντως φαίνεται πως ο ακροδεξιός Άδωνις Γεωργιάδης, κρατά από τα γκέμια  τον πρόεδρο της ΝΔ, που ανίκανος να αντιδράσει και υπό τον φόβο του να μην μπορέσει να πάρει κυβέρνηση, αφού το κόμμα του κατατρύχεται από την εσωστρέφεια, παραμένει δέσμιος των ακροδεξιών.

«Δώρο» Μητσοτάκη στον Τσίπρα! 

Και κοιτάξτε την σύμπτωση. Δέκα χρόνια από την ανάρρηση του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, που συμπληρώνονται σήμερα, ο Κυρ. Μητσοτάκης του προσέφερε ως δώρο την πρώτη διαγραφή πρωτοκλασάτου στελέχους την ΝΔ, από τον ίδιο προσωπικά, τον αρχηγό της ΝΔ. Κυριολεκτικά ως σφαχτό στο τραπέζι της πολιτικής διαμάχης για το σκάνδαλο. 


Επισημαίνει ο Νίκος Νικολόπουλος

Γνωστό, όπως επισημαίνει ο Νίκος Νικολόπουλος, από το 2016 το σκάνδαλο της φαρμακευτικής εταιρείας «δεν προκαλεί εκπλήξεις» γι αυτό «μην κάνουν τον ανήξερο και εκτίθεντε  όσοι  φίλοι μου από την ΝΔ, διότι εάν βγήκα και μιλώ γι αυτό, είναι για να προειδοποιήσω. Επτάμισι χιλιάδες σελίδες αφορά  αυτό το σκάνδαλο».

Και έθεσε το ερώτημα «γιατί ο Μητσοτάκης δεν καλεί τον φίλο μου τον Μάριο Σαλμά, να του πεί γιατί πήγε στις ΗΠΑ και ποιος τον προσκάλεσε. Τότε πήγαν και οι προστατευόμενοι μάρτυρες, που δεν είναι του ΣΥΡΙΖΑ».

Γιαυτό «μην ράβουν κοστούμια υπουργικά γιατί θα φορέσουν φόρμες ριγέ! Και θα επιστρέψουν τα λεφτά να είναι σίγουροι» είπε ενώ τόνισε τρεις φορές ότι η δικογραφία θα αποκαλύψει πολλά καθώς είναι όγκου 7.500 σελίδων! Ενέχονται και Πατρινοί στο σκάνδαλο. Και δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που άνοιξε αυτό το ζήτημα, σήμερα. Και μην εκτίθεται ο Βενιζέλος ο κ. συνταγματολόγος, γιατί η δίκη θα γίνει σύντομα και τότε έχουμε να δούμε πολλούς να φιγουράρουν  στο εδώλιο του κατηγορουμένου:!

Ο Ν. Νικολόπουλος για το 9ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο

Μίλησε όμως και για το 9ο Περιφερειακό Συνέδριο κατηγορώντας τον δήμαρχο Πελετίδη που ήταν απών παρομοιάζοντας: «Με την νοοτροπία που έχει, περιμένουν το Ζάσταβα να γίνει Φεράρι;

Κι ακόμη όταν ψηφιστεί η αναλογική σκοπεύει να ανακοινώσει την πρόθεσή του για υποψηφιότητα στις εκλογές της Τοπικής Αυροδιοικησης, ενώ δεν απέκλεισε να το παίξει «Τατούλης» εάν ο Τσίπρας έδωσε προχθές στο Royal το χρίσμα στον Κατσιφάρα! (Δείτε από το 36΄10’’).

Δεν υπάρχουν σχόλια: