ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Ομιλία Δ. Παπαδημητρίου για τα χρέη επαγγελματιών

Φωτογραφία αρχείου.

Με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών», στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας!


Ο Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης Δήμος Παπαδημητρίου θα εγκαινιάσει στις 10:30 π.μ. της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου -δεύτερη ημέρα του 9ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου 2018- που θα γίνει σε αίθουσα του ΟΛΠΑ, το ΚΕΥΔ (Κέντρο Ενημέρωσης Υποστήριξης Δανειοληπτών) που στεγάζεται στο παλαιό κτίριο του ΟΕΚ, επί της οδού Φιλοποίμενος 4-6, στον 3ο όροφο.

Θα ακολουθήσει ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών», στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Η ημερίδα εστιάζει στην παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού για υπερχρεωμένες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, από τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση.

Είναι σημαντικό να συμμετέχουν ενεργά όλοι οι επιχειρηματίες και οι τοπικοί αρμόδιοι φορείς (όπως π.χ. δικηγορικός σύλλογος, σύλλογος λογιστών – οικονομολόγων, σύλλογος μηχανικών κ.λ.π.) καθώς και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, για να ενημερωθούν για τις διαδικασίες αντιμετώπισης του ιδιωτικού χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: