ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Αλέξης Τσίπρας: Τίποτε κρυφό, τίποτε κάτω από το χαλί




Τελειώνει η χυδαιότητα του «όλοι μαζί τα φάγαμε» - Δεν είμαστε όλοι ίδιοι - "Στόχος μας είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια" τόνισε ο Πρωθυπουργός 


«Η κοινοβουλευτική μας ομάδα συνεδριάζει σήμερα εν μέσω καταιγιστικών πολιτικών εξελίξεων. Ζούμε στιγμές στις οποίες δοκιμάζεται η ευθύνη, η δημοκρατική συνέπεια, η συνταγματική αφοσίωση, το θάρρος και η πολιτική αποφασιστικότητα όλων μας».

Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας την ομιλία του στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, σημειώνοντας ότι αυτές οι εξελίξεις αφορούν τις αιτίες αυτής της τραγικής περιπέτειας, αφορούν τις ευθύνες του παλιού πολιτικού συστήματος για την χρεοκοπία της χώρας. 

«Η χώρα», είπε, «κατέληξε στη χρεοκοπία και εξαιτίας των πρακτικών διασπάθισης δημόσιου χρήματος αλλά και μιας εκτεταμένης πολιτικής κουλτούρας ανοχής στην διαφθορά που επικρατούσε για χρόνια, εντός της χώρας».


«Δικός μας στόχος μας είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια»

«Δεν υπήρξε ούτε μία περίπτωση αποκάλυψης σκανδάλων που να μην έπαιξε αυτή η ίδια κασέτα περί πολιτικής δίωξης», είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Πρόσθεσε ότι και σήμερα πάλι τα ίδια βλέπουμε, για να σχολιάσει: «Μόνο που είναι άλλο η πολιτική εκτίμηση, η πιθανολόγηση και η εικασία, και άλλο να βρισκόμαστε ενώπιον συγκεκριμένων καταγγελιών. Που παίρνουν μάλιστα τη μορφή μιας ογκώδους δικογραφίας».

Ο πρωθυπουργός είπε ότι η ευθύνη της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που έχει εντολή «όχι μόνο να σταματήσει το πάρτι της διασπάθισης δημόσιου χρήματος, αλλά και να ρίξει φως σε όσα γίνανε και οδήγησαν τη χωρά στα βράχια, είναι πολύ μεγάλη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: