ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

(Φωτο) Συγκλονίζει ο θάνατος του 3χρονου πρόσφυγα

An image of Abdullah Kurdi, and his sons Aylan and Galip, sent to me by a family friend. Heartbreaking.


Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη σε όλο τον κόσμο από τον φρικτό θάνατο που βρήκε στις ακτές της Μεσογείου ο τρίχρονος πρόσφυγας Αϊλάν Κουρντί.

Ο μικρός Σύρος, κουρδικής καταγωγής, που είχε καταφέρει να επιζήσει από την κόλαση στην ηρωική πόλη Κομπάνι, ξεψύχησε μαζί με τον 5χρονο αδερφό του και την μητέρα του όταν η βάρκα που τους μετέφερε από την Τουρκία στην Κω.

"Οι εικόνες ενός μικροσκοπικού παιδιού να κείτεται στην παραλία, σε ένα από τα πιο σημαντικά τουριστικά θέρετρα της Τουρκίας, για ακόμη μια φορά έδωσαν σάρκα και οστά στους κινδύνους που αντιμετωπίζουν δεκάδες χιλιάδες απελπισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι ρισκάρουν τη ζωή τους και τη σωματική τους ακεραιότητα προκειμένου να αναζητήσουν καινούργια ζωή στην Ευρώπη" σημειώνει η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ.

Η φωτογραφία του τρίχρονου πλημμύρισε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυριάρχησε στα πρωτοσέλιδα των περισσότερων ευρωπαϊκών χωρών.

Στην Τουρκία το hashtag "#KiyiyaVuranInsanlik" ("Η ανθρωπιά ξεβράστηκε στην ακρογαλιά"), ήταν για πολλές ώρες πρώτο στο twitter

"Μικροσκοπικό θύμα της ανθρώπινης καταστροφής" έγραψε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ενώ η Ιταλική La Repubblica έγραψε στο Twitter: "Μια εικόνα αφήνει άφωνο τον κόσμο".

Today I thought of 2 other tragic pics that opened the world's eyes. Don't close your eyes!
 
Today I thought of 2 other tragic pics that opened the world's eyes. Don't close your eyes!
 
Today I thought of 2 other tragic pics that opened the world's eyes. Don't close your eyes!


 
 
European leaders are still unable to change a repressive policy for a hosting policy. is washed up.

Δεν υπάρχουν σχόλια: