ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

3η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αχαΐας

Από σήμερα Παρασκευή 5-3-21 έως και  την Κυριακή με την συμμετοχή 300 και πλέον αντιπροσώπων

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρίσκεται στην τελική ευθεία στην πορεία προς την 3η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη οι εργασίες της οποίας ξεκινούν την Παρασκευή 5 Μαρτίου. 

 Η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη και οι διαδικασίες σε επίπεδο οργανώσεων μελών πραγματοποιούνται σε ένα πρωτόγνωρο περιβάλλον, μέσα σε μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση και με την επιβολή σκληρών και αλλεπάλληλων λοκντάουν. 

 Αυτό οδήγησε να προχωρήσουν οι διαδικασίες λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας διαφύλαξης της ανθρώπινης ζωής. Αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι δυνατότητες που δίνει το διαδίκτυο, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και των τηλεδιασκέψεων. 

Στη συντριπτική πλειονότητα των οργανώσεων μελών πραγματοποιήθηκαν δύο κύκλοι διαδικτυακών συνελεύσεων με ικανοποιητική συμμετοχή των κομματικών μελών τα οποία μετά από έναν πλούσιο και γόνιμο διάλογο και μέσα σε ένα συντροφικό κλίμα συναίνεσης ανέδειξαν τα νέα συντονιστικά όργανα των ΟΜ αλλά και τους 300 και πλέον Αντιπροσώπους για τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη. 

Αξίζει σημειωθεί ότι η καμπάνια εγγραφής νέων μελών και η διαδικασία της ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που ξεκίνησε σε πανελλαδικό επίπεδο από την Αχαΐα και την Πάτρα τον Οκτώβριο του 2019, με τη διήμερη παρουσία του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα, οδήγησε στον αριθμητικό διπλασιασμό της οργάνωσης σε επίπεδο κομματικών μελών. 

Οι εργασίες της τριήμερης Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης θα ξεκινήσουν σήμερα Παρασκευή 5.3 το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Κυριακής 7.3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: