ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Πάλι τους πήραν τα... ζουμιά στην Ξερόλακκα!

Πάτρα: Με την πρώτη βροχή τρέχουν  περίε...

Στερνή μου γνώση, ακούγονται να λένε συχνά ΣΥΡΙΖΑίοι που τον στήριξαν, ελπίζοντας σε αλλαγή της δεξιάς πολιτικής που ασκούνταν πριν την ανάληψη των ηνίων από την δημοτική αρχή Πελετίδη!

Κάθε φορά που βρέχει έχουμε τα ίδια. Αρκεί μια μικρή βροχόπτωση για να ξεχειλίσει ο αγωγός λυμάτων του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων της Πάτρας που βρίσκεται στην περιοχή της Ξερόλακκας, αναφέρει σε σημερινή ανάρτησή του το πατραϊκό πορτάλ Thebest.gr.

Πρόκειται για τον χώρο ανεξέλεγκτης ταφής απορριμμάτων, που υποτίθεται ότι θα έκλεινε η δημοτική Αρχή Πελετίδη, μόλις αναλάμβανε τη δημαρχία το 2015! Κουβάλησε νεκροφόρα με κάσα στην αυλή του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων για να πείσει πόσο αποφασισμένη ήταν για το κλείσιμο της Ξερόλακκας που δεν πήγαινε άλλο καθώς και διαμαρτυρόμενους κολλητούς της. 

Είμαστε στον έκτο χρόνο από τότε που ανέλαβε και ακόμη περιμένουμε την κίνηση αστραπή του Πελετίδη για το κλείσιμο, αν και δικαιολογημένα εκφράζεται η βεβαιότητα πως πλέον έχει και ο ίδιος συμβιβαστεί με αυτή την κατάσταση και το αστικό κράτος, που πια αυτό έχει αναλάβει όλες τις πρωτοβουλίες για το θέμα. Δηλαδή τη διαχείριση των απορριμμάτων από ιδιώτη, αφού στο σχέδιο που προτείνεται μόλις το 50% του όγκου των απορριμμάτων θα πηγαίνουν για επεξεργασία, όταν και εάν οδηγηθούμε στην κατασκευή εργοστασίου!   

Όπως βλέπετε και στις εικόνες που δημοσιεύει το πατραϊκό πόρταλ, οι οποίες τραβήχτηκαν το απόγευμα της Δευτέρας σήμερα, ο αγωγός έχει υπερχειλίσει και στους δρόμους της περιοχής τρέχουν ζουμιά από τον ΧΥΤΑ. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται τα ζουμιά αυτά είναι επικίνδυνα για το περιβάλλον και την υγεία των πολιτών. 

Μάλιστα πριν κάποια φεγγάρια, που ο κ. Πελετίδης περνούσε τον επαναστατικό κύκλο της κομμουνιστικής έπαρσής του, παράκαιρη εφηβεία θα το χαρακτήριζα, διαμαρτύρονταν για αυτά τα λύματα με φωνή στεντόρια, ενώ σήμερα έχει και ο ίδιος βαλτώσει σε αυτά!  

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι, συχνά-πυκνά, γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές, δεν έχει υπάρξει εκ μέρους του, καμία επί της ουσίας ενέργεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος…

Στερνή μου γνώση, ακούγονται να λένε συχνά ΣΥΡΙΖΑίοι που τον στήριξαν, ελπίζοντας σε αλλαγή της δεξιάς πολιτικής που ασκούνταν πριν την ανάληψη των ηνίων από την δημοτική αρχή Πελετίδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: