ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Πάλι ο Αλέξης θα αναλάβει να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου!



Τώρα ο Μητσοτάκης με συνέντευξη στον κουμπάρο του Μαρινάκη, αποφεύγει σαν τον διάβολο το λιβάνι τις εκλογές που δήθεν θα τον ξανάκαναν πρωθυπουργό και δηλώνει... θεσμικός!

Ο Κ. Μητσοτάκης, προ του κινδύνου να βρεθεί στην αντιπολίτευση, σύμφωνα με πληροφορίες του δεξιού σάιτ iefimerida.gr, ξέκοψε κάθε συζήτηση για εκλογές ακόμα και στους πιο στενούς συνεργάτες του, καθώς είχε φουντώσει η εκλογολογία από τα διατεταγμένα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα που παρουσίαζαν ως αληθινές τις κατ' εντολήν δημοσκοπήσεις, ενώ τα σενάρια τις τελευταίες εβδομάδες πύκνωναν.

Έτσι, με την ξεκάθαρη τοποθέτηση στο ''Βήμα'' της Κυριακής του κουμπάρου του Μαρινάκη, ο Κ. Μητσοτάκης παριστάνοντας τον αξιόπιστο θεσμικό παράγοντα δήλωσε ότι «οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της κυβερνητικής θητείας γιατί επιλογή μου είναι να θέσω στην κρίση του ελληνικού λαού τη συνολική πολιτική μας και για τα συγκεκριμένα ''παραδοτέα'' που αφορούν την ανάταξη της χώρας».

Με αυτά θέλησε να κλείσει την κουβέντα, όταν είναι γνωστές οι ψευδολογίες του και τα όσα υποσχέθηκε ως αντιπολίτευση, που τώρα τα ξεχνά. Είναι τόσο αξιόπιστος όσο η σημερινή θέση του για το Μακεδονικό, που δήλωνε ότι θα καταργούσε τη συμφωνία ως κυβέρνηση, αλλά τώρα την προστατεύει κυριολεκτικά.

Ακόμη όσο φερέγγυος είναι για το Προσφυγικό, που παρά τα όσα κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα έχει καταδικάσει πέντε νησιά του Αιγαίου σε φυλακές προσφύγων.

Κι ακόμη όσο ασυνέπεια έδειξε στην καταβολή των συντάξεων απομάχων της εργασίας που πίστεψαν πως θα έπαιρναν την σύνταξή τους με ένα κλικ την επόμενη ημέρα που θα αναλάμβανε κυβέρνηση!

Με τα παραπάνω δεδομένα αναξιοπιστίας, είναι να απορεί κάποιος, πόσο θράσος χρειάζεται για να μιλά ο κ. Μητσοτάκης και να παρουσιάζεται ως αξιόπιστος θεσμικός παράγοντας, ερωτούν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!    

Και να παρουσιάζεται από συνεργάτες του ότι: δεν επιθυμεί να εργαλειοποιήσει τις εκλογές βασιζόμενος στην συγκυρία. Και ότι πιστεύει ότι η χώρα θα μπει σε μια δυναμική τροχιά ανάκαμψης που οι πρόωρες κάλπες μπορεί να αποδειχθούν τροχοπέδη, ενώ όπως δήλωσε στην χθεσινή συνέντευξη θέλει «στην τετραετία να παρουσιάσω στους Έλληνες μια αλλαγμένη χώρα».

Όντως θα είναι μία χώρα αλλαγμένη. Τολμώ να πω από τις στήλες του Istologiou G. Mosxou, πως θα πρόκειται για μία χώρα κατεστραμμένη από την επί ένα χρόνο ακινησία των πάντων, με κλειστά καταστήματα, με σπασμένη τη ραχοκοκαλιά της Οικονομίας, τους ΜΜΕ, αλλά και με την ανεργία να έχει φθάσει στα ύψη!

Μία χώρα που το ριάλ εστέτ θα αλωνίζει στο ξεπούλημα καταχρεωμένων επιχειρήσεων και ενεχειριασμένων πρώτων κατοικιών!

Αυτή θα είναι η χώρα που θα παραδώσει, αφού κιόλας έβαλε χέρι στο μαξιλάρι των 37 δισ.  που άφησε στο ταμείο η Κυβέρνηση Τσίπρα.

Και δυστυχώς απ' ότι φαίνεται, πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Αλ. Τσίπρας θα αναλάβουν να καθαρίσουν την Κόπρο του Αυγείου, της ΝΔ! Τα αντιδημοκρατικά νομοθετήματα, τους αντεργατικούς νόμους και τις χαριστικές πράξεις προς τους ολιγάρχες, που πέτυχαν λεόντειες συμφωνίες εις βάρος της χώρας. Θα χρειαστεί να πασχίσει για την ανάκαμψη της Οικονομίας και της μικρομεσαίας επιχείρησης στη θηλιά των χρεών της εσκεμμένης πολιτικής στραγγαλισμού που εφαρμόζει η κυβέρνηση των δήθεν αξίων!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: